MBASTUDIES

Compară 4 Programe de EMBA în Management financiar

Un Master of Business Administration este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și urmărească rapid cariera în funcții de conducere. Studenții MBA sunt prezentați cu scenarii reale care le pot pregăti pentru avansarea rapidă la locul de muncă. Ca urmare, absolvenții de MBA continuă să fie în cerere mare din cauza seturilor de calificare pe care le-au dobândit în aceste programe.

Ce este un MBA în managementul financiar? Aceasta este o diplomă destinată profesioniștilor care lucrează în domeniile financiare ale organizațiilor lor respective și doresc să-și sporească cunoștințele despre cele mai recente instrumente și tehnici în sectorul managementului financiar. Acest tip de diplomă poate pregăti absolvenți pentru funcții de conducere executive. Elevii se pot înscrie în cursuri care se ocupă de subiecte precum management strategic, marketing, management de proiect și contabilitate.

Elevii care sunt interesați de un MBA în Managementul Financiar se pot aștepta să-și dezvolte gândirea strategică și abilitățile financiare care pot fi folosite pentru a-și îmbunătăți gestionarea personală a timpului și a banilor. Abilitățile îmbunătățite de rezolvare a problemelor pot să le poziționeze pentru oportunități de nivel mai înalt și salarii mai mari la locul de muncă.

Costul unui MBA va varia în funcție de școală și tipul de program oferit. Elevii care sunt interesați ar trebui să fie sigur de a cerceta programe disponibile care se încadrează în capacitățile lor financiare.

Există numeroase oportunități pentru absolvenții cu MBA în acreditările de management financiar. Unele dintre aceste posturi pot include analist financiar, manager de departament financiar, bancher de investiții și director financiar. Absolvenții pot alege să lucreze pentru corporații internaționale, organizații guvernamentale sau organizații non-profit. Unii oameni aleg, de asemenea, să lucreze ca consultanți sau antreprenori. Deoarece este un grad avansat, un MBA poate pregăti, de asemenea, absolvenți pentru programe de doctorat.

MBA în programe de management financiar pot fi găsite la universități din întreaga lume. Elevii interesați să urmeze o diplomă ar trebui să caute programul care să răspundă nevoilor și orarului lor. Clasele pot fi luate într-o varietate de formate, inclusiv full-time, part-time, in-person sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Management financiar Filter

Executive MBA în management financiar

Learna Ltd
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Online

Executivul nostru de management financiar MBA oferă liderilor de afaceri și directorilor de afaceri un program de studiu care se dovedește viitoare și provocator, care vă va e ...

Citeste mai mult

Executive MBA Gestiunea financiară - Online, Blended sau Full-time

EMAS Eurasian Management & Administration School
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;18 luni
Rusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Studiază limba engleză! (1) Online oriunde, (2) Învățare combinată sau (3) Cu normă întreagă în campusul din Rusia! Top 14 cele mai bune MBA-uri din Europa Centrală și de Est! ...

Citeste mai mult

Executive MBA - Managementul Financiar

Formato Educativo
EMBA
<
Normă întreagă
<
10 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Participanții la acest program se va confrunta cu analiza și evaluarea zonei financiare a companiilor (atât servicii cât și industriale) într-un mod eminamente practic, prin u ...

Citeste mai mult

Executive Master în contabilitate și management financiar

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12 luni
Engleză
Online

Acest Master Executive (EMBA) în Contabilitate și program de studiu de management financiar este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 5 an ...

Citeste mai mult