Programe de MBA Executiv în Management General

Compară 2 Programe de EMBA în Management General

Management General

Persoanele care lucrează fie ca manageri, fie ca directori adesea iau cursuri Executive MBA pentru a deveni calificați. Aceste programe sunt ideale pentru cei care lucrează deja în domeniul lor preferat și se ocupă de o serie de industrii diferite.

Ce este un EMBA în managementul general? Acest program este conceput pentru a ajuta profesioniștii să devină lideri mai buni în cadrul companiilor și al industriei. Cursurile se desfășoară de obicei în tehnici de conducere și comunicare, precum și în metodele de îmbunătățire a organizării și planificării. Aceste grade pot implica o serie de clase de teorie economică și de afaceri, precum și marketing, relații cu clienții și eficiența afacerii. Programele pot necesita diferite sarcini practice, ajutând studenții să învețe tehnici de management reale și practici de afaceri care au aplicații imediate.

Completarea unui grad EMBA poate dota absolvenți cu numeroase abilități, inclusiv conducerea, organizarea afacerilor și gândirea critică. Aceste abilități pot ajuta profesioniștii să conducă companiile spre succes și îmbunătățesc, de asemenea, șansele unui manager de a avansa în carieră.

Cursurile EMBA sunt adesea luate de studenții cu fracțiune de normă, astfel încât costul depinde de cât de des sunt luate clasele și de durata programului. Pentru a afla mai multe despre prețuri, încercați să contactați direct o universitate.

După ce a primit un EMBA în Managementul General, absolvenții pot începe să caute poziții de nivel înalt în domeniul ales. Pentru cei care lucrează deja ca manageri, ar putea fi posibil să devii directori generali sau directori, supravegherea unei echipe mai mari. Angajații care doresc să se mute într-un post de director sau director ar putea să o facă mai repede cu ajutorul acestui grad. Un MBA Executive poate ajuta, de asemenea, persoanele fizice pas în poziții de conducere cu companii mici și în curs de dezvoltare startup. Pentru cei cu un LLC, acest grad poate ajuta la asigurarea de lucru ca un manager de eveniment pe o bază de proiect.

Un EMBA în management general poate fi finalizat la majoritatea universităților, precum și prin cursuri online. Pentru a afla mai multe despre acest grad, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Executive MBA în Management General

Institut für Management
Campus Cu jumătate de normă 18 luni Înscriere Deschisă Austria Salzburg

provocările de afaceri de master, decizii strategice și îndeplini responsabilitățile de conducere - cu gradul academic MBA (Master of Business Administration), vă calificați pentru nivelul de management. Educația cuprinzătoare de management general prevede, în profunzime cunoștințele actuale de afaceri și abilități de management și de conducere. La OFIs - Institut für Management în Salzburg vă studiu foarte flexibil: design de studiu individual și de îngrijire cuprinzător vă duce la succes! [+]

Studii de management part-time la Salzburg

De la începutul secolului 21, Master of Business Administration MBA este, probabil, gradul post-universitare cele mai recunoscute din timpul nostru. Nu fără motiv - pentru că studiul face o educație excelentă de afaceri pentru directori de la cel mai înalt nivel academic.

un avantaj special OFIs lor:

Design-ul modular al programului nostru de Executive MBA, o linie de bază în orice moment! Planificarea de studiu flexibil, planificarea de examinare individuală se adaptează la bugetul de timp! Elaborat de tine, ca parte a conținutului cursului și conceptele sub formă de lucrări și teza de masterat vă aduce o utilizare practică imediată pentru dezvoltarea personală și profesională viitoare.... [-]


Emba în Management General

German Business School
Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Tunisia Tunis

Programul EMBA Management general este sector neutru și adecvat pentru angajații din diferite segmente industriale si de economie, inginerie, fundal tehnice sau de știință. [+]

EMBA în Management General

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) Programul vizează directori de companii, managerii actuali și viitori, permițându-le să obțină acest grad de prestigiu în timp ce continuă să dețină lor locuri de muncă existente cu normă întreagă.

EMBA program se concentrează pe îmbunătățirea gândirii managementului strategic a participanților care le va permite să efectueze o analiză critică cu privire la orice situație de afaceri și de a aplica diverse teorii manageriale pentru a rezolva problemele de afaceri. Un alt aspect crucial al programului este dezvoltarea abilităților de conducere și de comunicare și de rețele profesionale de construcții prin activități de team building și de lucru în grup. În plus, participanții învață să utilizeze instrumentele necesare pentru cercetarea de afaceri și până la sfârșitul programului se poate integra și aplica cunoștințele primite în domeniul lor de specializare.... [-]