MBASTUDIES

Compară 2 Programe de EMBA în Management general

Persoanele care lucrează fie ca manageri, fie ca directori adesea iau cursuri Executive MBA pentru a deveni calificați. Aceste programe sunt ideale pentru cei care lucrează deja în domeniul lor preferat și se ocupă de o serie de industrii diferite.

Ce este un EMBA în managementul general? Acest program este conceput pentru a ajuta profesioniștii să devină lideri mai buni în cadrul companiilor și al industriei. Cursurile se desfășoară de obicei în tehnici de conducere și comunicare, precum și în metodele de îmbunătățire a organizării și planificării. Aceste grade pot implica o serie de clase de teorie economică și de afaceri, precum și marketing, relații cu clienții și eficiența afacerii. Programele pot necesita diferite sarcini practice, ajutând studenții să învețe tehnici de management reale și practici de afaceri care au aplicații imediate.

Completarea unui grad EMBA poate dota absolvenți cu numeroase abilități, inclusiv conducerea, organizarea afacerilor și gândirea critică. Aceste abilități pot ajuta profesioniștii să conducă companiile spre succes și îmbunătățesc, de asemenea, șansele unui manager de a avansa în carieră.

Cursurile EMBA sunt adesea luate de studenții cu fracțiune de normă, astfel încât costul depinde de cât de des sunt luate clasele și de durata programului. Pentru a afla mai multe despre prețuri, încercați să contactați direct o universitate.

După ce a primit un EMBA în Managementul General, absolvenții pot începe să caute poziții de nivel înalt în domeniul ales. Pentru cei care lucrează deja ca manageri, ar putea fi posibil să devii directori generali sau directori, supravegherea unei echipe mai mari. Angajații care doresc să se mute într-un post de director sau director ar putea să o facă mai repede cu ajutorul acestui grad. Un MBA Executive poate ajuta, de asemenea, persoanele fizice pas în poziții de conducere cu companii mici și în curs de dezvoltare startup. Pentru cei cu un LLC, acest grad poate ajuta la asigurarea de lucru ca un manager de eveniment pe o bază de proiect.

Un EMBA în management general poate fi finalizat la majoritatea universităților, precum și prin cursuri online. Pentru a afla mai multe despre acest grad, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Management general Filter

Gradul MBA în Managementul General

Institut für Management
EMBA
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;18 luni
Germană
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Ați căutat un MBA de ceva timp, ceea ce este cu adevărat fezabil lângă muncă și familie? Apoi, avem programul perfect de MBA pentru tine! Cu o structură modulară și timpi flex ...

Citeste mai mult

Emba în management general

German Business School
EMBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Programul EMBA Management general este sector neutru și adecvat pentru angajații din diferite segmente industriale si de economie, inginerie, fundal tehnice sau de știință. ...

Citeste mai mult