MBASTUDIES

Compară Programe de EMBA în Management operațional

În mod obișnuit disponibil după absolvirea unei diplome de licență, un EMBA se adresează în mod obișnuit studenților care și-au dezvoltat cariera pe parcursul mai multor ani. Acest tip de program se poate baza pe cunoștințele pe care studenții le-au câștigat în lumea muncii pentru a le oferi o înțelegere mai profundă a domeniului lor profesional ales.

Ce este un EMBA în managementul operațional? Acest tip de program pregătește de obicei studenții pentru funcții de conducere prin oferirea de cunoștințe de specialitate în strategia, managementul afacerilor și finanțe. Cursurile tind să acopere subiecte ample, cum ar fi lanțurile de aprovizionare, managementul proiectelor și planificarea producției. Scopul acestui program este, de obicei, de a ajuta elevii să înțeleagă modul în care funcționează afacerea la diferite niveluri și modul în care o companie operează pe o bază globală.

Elevii înscriși într-un EMBA în programul de management operațional dezvoltă de obicei câteva abilități critice care îi pot ajuta atât în ​​carieră, cât și în viața lor personală. Mulți studenți cultivă abilitățile de conducere, care îi ajută să obțină poziții manageriale. Competențele analitice puternice sunt, de asemenea, utile pentru înțelegerea strategiei de afaceri, iar abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi utile în toate aspectele vieții.

Elevii care doresc să știe cât costă pentru a finaliza un program EMBA ar trebui să contacteze școlile de interes direct. Deoarece fiecare universitate este diferită, prețurile pentru acest tip de program variază.

Cu un background puternic în managementul operațional, studenții pot avea ocazia să exceleze în multe cariere, inclusiv managerii din lanțul de aprovizionare. Alții aleg să devină manageri de control al inventarului, iar unii își desfășoară cariera ca consultanți de afaceri. Mulți decid să devină manageri de logistică sau analiști de operațiuni. De asemenea, pot fi disponibile locuri de muncă ca ingineri operaționali sau administratori de depozit, iar studenții pot alege să lucreze în calitate de manageri de proiect.

În timp ce luați cursuri în campus este încă o opțiune viabilă, înscrierea în cursuri online devine din ce în ce mai populară. Clasele online, de obicei, permit studenților să își creeze propriile programe. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Management operațional Filter

Eficacitate operațională EMBA

Ottawa University
EMBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul de Master Executiv în Administrarea Afacerilor - Programul de eficacitate operațională oferă studenților studii de înaltă calitate profesională avansată în afaceri. ...

Citeste mai mult