Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Management Organizațional

Spre deosebire de programele tipice de masterat full-time, un Master Executive de Administrare a Afacerilor este o diplomă îndreptată spre profesioniștii care lucrează în căutarea unui program de învățământ cu frecvență redusă pentru a avansa cariera lor. Solicitanții se presupune că au deja o experiență de muncă substanțială, deci ritmul este diferit de cel al unui MBA convențional.

Ce este un EMBA în managementul organizațional? Acest program oferă studii suplimentare elevilor din forța de muncă cu privire la aspectele tehnice și personale ale administrării unei organizații. Cursurile subliniază în mod tipic dezvoltarea eficientă a echipei, atât prin o perspectivă organizațională largă, cât și prin înțelegerea unor caracteristici și comportamente individuale. Elevii pot fi însărcinați cu evaluarea soluțiilor la probleme complexe de afaceri în ceea ce privește managementul resurselor umane, problemele etice și sociale și comunicarea și comportamentul eficient al grupului.

Prin luarea unui EMBA în Management organizațional, elevii au posibilitatea de a construi în continuare decizii și abilități interpersonale critice pentru orice rol de conducere. De asemenea, aceștia pot dezvolta o înțelegere mai puternică a tehnicilor de cercetare și un context mai larg de etică aplicat managementului.

Un EMBA în management organizațional poate fi de obicei finalizat în termen de unu până la doi ani. Pe măsură ce cursurile sunt luate cu fracțiune de normă, cursurile sunt adesea mai intense pentru a compensa. Costurile de școlarizare variază în funcție de școală și de program, iar elevii ar trebui să facă cercetare în prealabil pentru a afla mai multe.

Gestiunea organizațională cuprinde o serie de poziții în întreprinderi private sau publice care lucrează direct cu angajații. Absolvenții cu un EMBA în Management organizațional sunt, în general, pregătiți să lucreze în calitate de manageri de resurse umane, dar se pot califica și pentru mai multe posturi implicate, cum ar fi managerii de formare și dezvoltare, datorită cursurilor EMBA și experienței lor anterioare de lucru. O altă opțiune este aceea de a lucra ca analist în domeniul operațiunilor de cercetare, care desfășoară activități de cercetare și consultanță în cadrul unei întreprinderi privind medierea problemelor de la locul de muncă și organizare.

Un EMBA în Management organizațional este o opțiune valoroasă pentru cei care lucrează deja cu normă întreagă, cu programe disponibile în întreaga lume, adesea prin învățare la distanță pentru a se potrivi mai bine programelor de lucru. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Management Organizațional

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Acest Master Executive (EMBA) în programul de studiu instituțională și de management educațional este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel ... [+]

3 TOP UNIVERSITATI = 1 GRADUL EUROPEAN Toți elevii vor avea, în plus față de o Diploma de Diplomă ABM în comun cu Universitatea din Dąbrowa Górnicza (WSB) și Universitatea Națională Taras Shevchenko. 3 Top universități europene = Cel mai bun Virtual / program Distanța = 1 Top European Diploma ELVETIA + EU + 500 clasat pe primul loc

Advance experiența dvs. la ABM

Conectează-te cu elevii și lideri la fel ca tine la programe de masterat nostru on-line. Veți merge în măsura în care mintea ta va lua ca un student de masterat la ABM.

Pentru cercetatorii universitari si educatori

Executive Master de instituționale și de management educațional (EMBA) semnifică următorul nivel de realizare, în orice disciplină academică.... [-]

Elveţia Zürich
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
12 - 24 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză