Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Management Public

Atunci când studenții au luat o pauză de la educația lor pentru a petrece câțiva ani în domeniul carierei alese, înscrierea într-un program EMBA poate fi o opțiune bună. Acest tip de program se bazează pe cunoștințele pe care studenții le-au câștigat prin experiență pentru a le face experți în domeniul lor.

Ce este un EMBA în managementul public? Este un program conceput în mod obișnuit pentru a ajuta elevii să depășească decalajul dintre management și administrație, oferindu-le instrumentele necesare pentru a fi lideri de afaceri de succes. Cursurile acoperă de obicei subiecte precum strategia de afaceri și teoria managementului, iar studenții pot învăța cum să implementeze diverse practici de afaceri pentru a-și dezvolta companiile. Scopul programului este, de obicei, de a oferi studenților o înțelegere mai profundă a modului de a conduce eficient o afacere la scară globală.

Elevii dezvoltă de obicei multe abilități în timp ce sunt înscriși într-un EMBA în programul de management public. Capacitățile puternice de comunicare și de conducere ar putea ajuta studenții să devină actori-cheie în lumea afacerilor și pot duce chiar la promovări de locuri de muncă viitoare. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot aduce beneficii elevilor în toate domeniile vieții.

Costul pentru un program EMBA diferă între universități. Deși diferite programe pot dura doi ani pentru a fi finalizați, fiecare școală are propriile taxe de școlarizare, iar factori precum localizarea ar putea afecta drastic prețul final al gradului.

Elevii cu un background puternic în managementul public se pot califica pentru un număr nesfârșit de locuri de muncă în domeniul afacerilor. Mulți oameni aleg să devină manageri de afaceri sau consultanți, în timp ce alții preferă să lanseze propriile companii și să lucreze în calitate de directori executivi. Pot fi disponibile locuri de muncă ca manageri de marketing și analiști de afaceri sau studenții pot alege să lucreze în calitate de manageri de proiect. Elevii pot fi chiar eligibili pentru cariere ca administratori de sucursale.

Multe școli din întreaga lume recunosc nevoia studenților pentru programe flexibile. Pentru a răspunde acestei cereri, universitățile oferă mai multe clase online decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Management Public

SMBS - University of Salzburg Business School

Programul MBA de Management Public oferă cursuri de formare avansată pentru directorii din zonele publice, care este excepțional și unic în țările vorbitoare de limbă ger ... [+]

International Executive MBA - Management Public

Program de gestionare în cadrul serviciului pentru managementul public

Programul MBA de Management Public oferă cursuri de formare avansată pentru directorii din zonele publice, care este excepțional și unic în țările vorbitoare de limbă germană. Cursul universitar acreditat de FIBAA se desfășoară la Universitatea din Salzburg, în colaborare cu academicieni excelenți din Germania, Austria, Washington DC și Bruxelles. Master în Administrarea Afacerilor "se acordă la finalizarea cursului.

Gestiunea publică face obiectul unor procese de modernizare constante, care implică schimbări radicale. Aceste schimbări au ca rezultat cererea de competențe superioare în conducerea și membrii personalului de conducere în domeniul managementului public.... [-]

Austria Salzburg
Octombrie 2019
Part time
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză