MBASTUDIES.RO

Găsește Programe de EMBA în Management tehnologic Part time Europa 2019/2020

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

MBA în Tehnologie Management este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască o carieră în creștere în domeniul managementului tehnologiei. Scopul acestui program este de a dota studenții cu Essentials de management specializate în domeniul tehnologiei. Pe măsură ce tehnologia este constant avansează, companiile au nevoie de oameni care sunt capabile să suporte situații de afaceri în acest sector în evoluție. Un MBA în acest domeniu arme vă cu instrumentele necesare pentru a lucra prin intermediul acestei lumi sofisticate de tehnologie.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Contactează Universități Cele Mai Bune Studii EMBA în Management tehnologic Cu jumătate de normă Europa 2019/2020

2 Rezultate din Management tehnologic, Europa Filter

Executive Master în managementul tehnologia informației și comunicațiilor

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online La zi Part time 12 - 24 luni Înscriere Deschisă Elveţia Zurich + 1 mai mult

Acest Master Executive (EMBA), în Tehnologia Informației și Comunicațiilor program de studiu de management este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de cel puțin 5 ani într-o poziție de conducere în același domeniu sau similare,

Executiv în domeniul gestionării utilităților

IIMT University of Fribourg
Campus La zi Part time 1 - 4 ani Februarie 2020 Elveţia fribourg + 1 mai mult

Executive MBA oferă participanților competențele analitice, funcționale și interpersonale necesare pentru succesul într-o TIC din ce în ce mai complexă și globală