MBASTUDIES

Compară 2 Programe de EMBA în Management tehnologic

Dacă sunteți deja angajat, dar sunteți în continuare interesat în promovarea educației dvs., un EMBA ar putea fi nivelul potrivit pentru dvs. Ca un Master of Business Administration, un EMBA este orientat spre oameni care au deja experiență de lucru și o cunoaștere de bază a afacerilor.

Ce este un EMBA în Managementul Tehnologiei? Acest tip de grad se concentrează, de obicei, pe relația dintre tehnologie și afaceri. Cu utilizarea tot mai mare a tehnologiei în afacerile moderne, pot exista multe concepte de învățat. Acestea pot include atât studii de idei generale de afaceri, cum ar fi teoria ofertei și a cererii, cât și concepte mai specifice, cum ar fi modul de a factoriza costul tehnologiei în producție într-un plan de afaceri.

Înțelegerea modului în care se poate utiliza tehnologia vă poate ajuta să o utilizați atât în ​​viața personală, cât și la locul de muncă. Câștigați gradul în managementul tehnologiei vă poate ajuta, de asemenea, să obțineți aptitudini organizatorice utile și să vă dați seama cum să gestionați eficient resursele.

În cazul în care vă luați cursuri și dacă acestea sunt completate online sau la o universitate fizică pot afecta atât costul final de a câștiga un EMBA. Unele școli se pot potrivi nevoilor dvs. mai bine decât altele.

Având un EMBA în Managementul Tehnologiei vă poate ajuta să vă calificați pentru o varietate de poziții de nivel înalt într-o afacere sau companie. Acestea sunt în principal posturi de conducere și pot include ocupații cum ar fi șef de tehnologie și manager de sisteme informatice. Dacă lucrați deja pentru o afacere, acest tip de diplomă vă poate ajuta să vă deplasați până la un nivel superior celui pe care îl ocupați în prezent și, dacă nu sunteți angajat în prezent, vă poate oferi un avantaj pentru a vă ajuta să vă angajați.

Găsirea școlii potrivite nu trebuie să fie greu. Căutați opțiuni atât pentru clasele online, cât și pentru înscrierea tradițională, pentru a găsi ceea ce este mai bine pentru dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Management tehnologic Filter

Executive Master în managementul tehnologia informației și comunicațiilor

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
EMBA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Online

Acest Master Executive (EMBA), în Tehnologia Informației și Comunicațiilor program de studiu de management este ideal pentru studenții care au lucrat direct după liceu timp de ...

Citeste mai mult

Executiv în domeniul gestionării utilităților

IIMT University of Fribourg
EMBA
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Executive MBA oferă participanților competențele analitice, funcționale și interpersonale necesare pentru succesul într-o TIC din ce în ce mai complexă și globală

Citeste mai mult