MBASTUDIES

Vezi toate cele Programe de EMBA în Management Part time în Spania 2020

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Domeniul de management se aplică adesea persoanelor care ocupă funcții de conducere în afaceri. Elevii care caută o educație de management se pot învăța să fie reprezentanți ai organizațiilor respective. De asemenea, aceștia pot învăța să se ocupe de problemele administrative și de angajați.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de EMBA în Management Part time în Spania 2020

2 Rezultate din Management, Spania Filter

Executive Master in Business Administration

ESIC Business & Marketing School
Spania, Madrid + 11 Mai mult
EMBA
01 Oct 2020
<
Part time
<
18 luni
Spaniolă
Campus

Master in Business Administration (EMBA) răspunde la creșterea nivelului de cerere pe care managerii și antreprenorii din ziua lor.

Citeste mai mult

Executive MBA - Tehnici moderne de management în administrația publică

Formato Educativo
Spania, Madrid + 1 Mai mult
EMBA
06 Jul 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
10 luni
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

Acest program de profesioniști Dirigo care dezvoltă sau au preocuparea de a dezvolta activitatea lor în domeniul administrației publice, cu un angajament clar față de eficienț ...

Citeste mai mult