MBASTUDIES.RO

Vizualizează Programe de EMBA în Management Part time în Turcia 2020

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

Domeniul de management poate combina tehnici în afaceri, administrație și resurse umane. Acest domeniu de studiu poate fi deosebit de benefic pentru cei care au o poziție de conducere responsabilă de supravegherea angajaților.

Universitățile din Turcia furnizează fie doi sau patru ani de învățământ pentru studii universitare, în timp ce programele de studii postuniversitare trecut un minim de doi ani. Există în jur de 820 de instituții de învățământ superior din Turcia, inclusiv 76 de universități cu un numărului de studenți total de peste 1 milion. Calitatea educației în universitățile turcești variază foarte mult, unele de învățământ și facilități pe picior de egalitate cu școlile de renume internațional.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de EMBA în Management Cu jumătate de normă în Turcia 2020

1 Rezultate din Management, Turcia Filter

Executive MBA Grenoble Ecole de Management Franța, Programul Istanbul-Cohort în parteneriat cu

41 North Business School
Online & Campus Combinate Part time 19 - 24 luni Contactează şcoala Turcia Istambul

Grenoble Ecole de Management (GEM), oferă un Part-time Executive MBA în Istanbul, Turcia, în parteneriat cu 41 North Business School .