close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Managementul energiei

Un Master Executive în Administrarea Afacerilor este proiectat pentru profesioniștii care doresc să-și ia cariera la nivelul următor. Prin proiectarea cursurilor și a proiectelor care accentuează experiența existentă în lumea reală, studenții se pot aștepta să obțină cunoștințe și experiență suplimentare pentru a le împinge să reușească. Ce este un EMBA în Managementul… Citeste mai mult

Un Master Executive în Administrarea Afacerilor este proiectat pentru profesioniștii care doresc să-și ia cariera la nivelul următor. Prin proiectarea cursurilor și a proiectelor care accentuează experiența existentă în lumea reală, studenții se pot aștepta să obțină cunoștințe și experiență suplimentare pentru a le împinge să reușească.

Ce este un EMBA în Managementul Energiei? Acest grad se concentrează pe extinderea cunoștințelor că angajații de nivel superior, cum ar fi manageri și directori, au acumulat deja de la timpul lor la locul de muncă. Cursurile de lucru și activitatea de grup se concentrează pe sprijinirea eficientă și eficientă a studenților în gestionarea eficientă a energiei corporațiilor. Programul urmărește să ajute elevii să creeze și să execute un plan de management al energiei.

Cei care încearcă un EMBA în Managementul Energiei se pot aștepta să învețe diferite componente financiare, cum ar fi înțelegerea fluxului de numerar și a declarațiilor de venit, care pot fi necesare atunci când operează la nivel executiv. În plus, aceștia pot învăța cum să lucreze bine pe o echipă, deoarece munca de grup este adesea o parte a curriculei. În cele din urmă, aceștia pot învăța abilități cheie de conducere, care se pot traduce bine la o poziție mai înaltă.

Costurile variază, în funcție de instituția pe care alegeți să o participați. Gradul durează de obicei doi ani dacă un student lucrează în poziția sa actuală în același timp.

Managementul energiei este un subiect fierbinte în această zi și vârstă. Schimbând într-un ritm rapid, profesioniștii trebuie să-și păstreze degetele pe piețele pentru a lua decizii de afaceri care pot avea un impact pozitiv asupra organizării lor. Elevii care finalizează cu succes această diplomă pot fi considerați candidați competitivi pentru funcțiile executive, manageriale și financiare solicitate în cadrul organizațiilor. Deoarece acest subiect este atât de dinamic, cei care au absolvit acest EMBA pot fi deosebit de valoroși pe piața muncii.

Dacă sunteți interesat să lucrați pentru un EMBA în Managementul Energiei, o varietate de instituții oferă acest grad. Începeți prin a căuta școli la nivel local sau virtual. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
German Business School
Tunis, Tunisia

Domeniul major al nostru EMBA in managementul energiei se adresează angajaților care lucrează în organizații publice sau companii (de producție mari consumatoare de energie), ... +

Domeniul major al nostru EMBA in managementul energiei se adresează angajaților care lucrează în organizații publice sau companii (de producție mari consumatoare de energie), cu specializarea în managementul deșeurilor, consumul de energie, procurare, de conservare a apei și a eficienței energetice. -
EMBA
Frecvență redusă
2 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici