EMBA în Managementul Energiei De învăţare la distanţă

Găsește Programe de EMBA în Managementul Energiei De învăţare la distanţă 2018

Managementul Energiei

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Ca industria de energie este considerat printre cele mai dinamice domenii. Gradul în managementul energetic poate fi finalizată în doi ani. Acesta este considerat ca fiind un grad flexibil și modular, care va fi de ajutor pentru studenți pe termen lung. Cu MBA în Managementul energiei s-ar putea obține un loc de muncă impresionant.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Studii de Afaceri în Managementul Energiei De învăţare la distanţă 2018

Citește Mai Mult

Ulei executive mba și gaze naturale (on-line)

Virtual University of Uganda
Online Cu jumătate de normă 30 luni August 2018 Uganda Kampala

Programul se bazează pe abilitățile existente, pentru a se asigura că practicile rezultate sunt luate la nivelul următor. Toate cursurile din program sunt construite pentru a se asigura că realitățile locale sunt luate în considerare în timp ce, în același timp, în căutarea cele mai bune practici internaționale pentru realitățile și practicile de afaceri din regiune, în conformitate cu standardele și practicile internaționale. Obiectivul general al programului este de a dezvolta un cadru de profesioniști de afaceri dinamic, creativ și bine pregătiți, care au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aduce schimbări în practicile de afaceri existente în regiunea Africii de Est. [+]

Cererea pentru lideri si manageri care vor lua practica de afaceri la nivelul următor, în contextul african de afaceri competente și creative este de necontestat astăzi, având în vedere situația și realitățile de pe teren. Transforming practicile comerciale existente nu se va întâmpla peste noapte, dar se va întâmpla atunci când un număr suficient de profesioniști de afaceri să adere la cele mai bune practici de afaceri. de afaceri african practică 3.0 va face nu numai practicile de afaceri mai eficiente în ceea ce privește resursele umane și financiare, dar, de asemenea, va avea un efect de domino în ceea ce privește dezvoltarea socială și economică a regiunii.... [-]