MBA Executiv în Managementul Lanțului de Aprovizionare în Elveţia

Vezi toate cele Programe de EMBA în Managementul Lanțului de Aprovizionare în Elveţia 2018/2019

Managementul Lanțului de Aprovizionare

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Studiul managementului lanțului de aprovizionare se concentrează, de obicei, asupra procesului de mutare a bunurilor, inclusiv transportul și stocarea produselor de inventar sau a materiilor prime. Elevii pot fi instruiți în luarea deciziilor de supraveghere pentru a face față provocărilor logistice asociate diverselor industrii.

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Studii de Afaceri de Top în Managementul Lanțului de Aprovizionare în Elveţia 2018/2019

Citește Mai Mult

Executive MBA în managementul lanțului de aprovizionare

ETH Zurich Executive MBA in Supply Chain Management
Campus Cu jumătate de normă 18 luni September 2019 Elveţia Zürich

O combinație unică de studii de management general, plus în profunzime accent pe managementul internațional lanțului de aprovizionare; Instrucțiuni nivel executiv să se pregătească pentru roluri de conducere viitoare. [+]

Cele Mai Bune Programe de EMBA în Managementul Lanțului de Aprovizionare în Elveţia 2018/2019. Executive MBA ETH Zurich în Supply Chain Management (SCM MBA ETH) Caracteristici cheie: O combinație unică de studii de management general, plus în profunzime accent pe managementul lanțului de aprovizionare internațional Instrucțiuni nivel executiv să se pregătească pentru roluri de conducere viitoare Un program complet engleză-mediu - în limba afaceri la nivel mondial prezență part-time on-campus din Zurich permite directori să continue să lucreze pe durata programului de 18 luni cursuri de bază sunt pe-campus din Zurich, Elveția, completate de excursii de studiu la fața locului în Rusia, SUA, Japonia și China difuzoare regulate VIP, directori de obicei europene sau membri ai consiliilor de administrație ale companiilor multinaționale scânteie dialog pe teme de actualitate în industriile Un proiect de teză prevede că învățarea se aplice o problemă reală în propria companie a studentului De ce ETH EMBA? ... [-]