Programe de MBA Executiv în Managementul Luxului

Compară Programe de EMBA în Managementul Luxului

Managementul Luxului

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

MBA în Management de lux este un program creat pentru cei care doresc să construiască cariera lor în sectorul de lux. Acest program învață pe elevi cunoștințe și competențe specializate în domenii cum ar fi parfum, produse cosmetice, vin și băuturi spirtoase teoretică și practică. Pe măsură ce piața mondială se confruntă cu suisurile si coborasurile ei, noi metode de bunuri de lux de marketing au fost în creștere. Avand un MBA in Management de lux face elevii mai atrăgătoare pentru angajatori. Ei doresc pentru a obține oameni care au capacitatea de a face lor de afaceri un succes continuu.

Contactează Direct Școlile - Compară Programe de MBA Executiv în Managementul Luxului 2018

Citește Mai Mult

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2018 Franţa Paris + 1 mai mult

[+]

Programe de EMBA în Managementul Luxului. Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]