Programe de MBA Executiv în Managementul Luxului

Compară Programe de EMBA în Managementul Luxului

Managementul Luxului

Pentru persoanele care au lucrat în domeniul lor de carieră ales pentru mai mulți ani după obținerea unei diplome de licență, înscrierea într-un program EMBA poate fi o opțiune dacă doresc să-și continue educația. Acest tip de program se bazează pe experiența acumulată de studenți pentru a le oferi cunoștințe de specialitate în domeniul lor ales.

Ce este un EMBA în managementul de lux? Proiectat pentru a oferi studenților o înțelegere profundă și cuprinzătoare a modului în care funcționează organizațiile high-end, acest program utilizează în mod obișnuit cursuri axate pe subiecte precum teoria managementului, teoria afacerilor și marketingul competitiv. Elevii pot învăța cum funcționează piețele de lux pe o bază națională și globală. Prin studii de caz și proiecte, studenții dezvoltă o înțelegere mai bună a strategiei de afaceri în contextul companiilor de lux.

În timp ce participă la un program EMBA, elevii pot dezvolta abilități critice, cum ar fi gândirea analitică, conducerea și rezolvarea problemelor. În timp ce abilitățile de rezolvare a problemelor pot ajuta studenții în viața lor personală, precum și în cele profesionale, competențele puternice în gândirea analitică și în leadership ar putea ajuta studenții să reușească în cariera lor.

Pentru a afla cât costă să câștigi un grad EMBA, de obicei este o idee bună să contactezi școlile de interes. Fiecare universitate are taxe de școlarizare diferite, iar costurile între școlile situate în alte țări ar putea varia drastic.

Pentru studenții înarmați cu cunoștințele speciale pe care le oferă un EMBA în Managementul de lux, sunt disponibile, de obicei, o gamă largă de cariere diverse. Mulți devin manageri de afaceri ai companiilor de vârf la nivel global, în timp ce alții își lansează propriile afaceri și devin directori generali. Cei care au un interes în publicitate pot alege să lucreze ca directori de publicitate sau manageri de marketing. Unii preferă locurile de muncă ca administratori de filiale sau consultanți de afaceri, iar carierele lor în calitate de analiști de afaceri pot fi de asemenea disponibile.

Cu o tehnologie care se extinde rapid, mai multe universități recunosc beneficiile oferite de cursurile online. Folosirea clasei de la distanță oferă, de obicei, o mai mare flexibilitate studenților față de programele lor, așa că căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2019 Franţa Paris + 1 mai mult

[+]

Programe de EMBA în Managementul Luxului. Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]