Program de MBA Executiv în Managementul Luxului Europa

Vezi Studii de MBA Executiv în Managementul Luxului Europa 2018/2019

Managementul Luxului

Programele de MBA Executiv (EMBA) sunt concepute pentru profesioniștii cu experiență care sunt pregătiți pentru a dobândi competențele necesare pentru a lucra în conducere executivă sau pe poziții de management. Programele exploră detaliile legate de conducere, finanțe, marketing și alte subiecte relevante.

MBA Management de lux este un program pentru acei studenți care doresc să înceapă cariera lor în sectorul de lux. Acest grad oferă specializare în produsele cosmetice, parfumuri, băuturi spirtoase și vinuri. Acest grad este atrăgătoare pentru oamenii care sunt legate de industria modei.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vizualizează Diplome de EMBA în Managementul Luxului Europa 2018/2019

Citește Mai Mult

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2018 Franţa Paris + 1 mai mult

[+]

Programe de EMBA în Managementul Luxului Europa 2018/2019. Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]