EMBA în Managementul Luxului Part time în Franţa

Vezi toate Programe de EMBA în Managementul Luxului Cu jumătate de normă în Franţa 2019

Managementul Luxului

Programele de MBA Executiv (EMBA) sunt concepute pentru profesioniștii cu experiență care sunt pregătiți pentru a dobândi competențele necesare pentru a lucra în conducere executivă sau pe poziții de management. Programele exploră detaliile legate de conducere, finanțe, marketing și alte subiecte relevante.

MBA Management de lux este un program pentru acei studenți care doresc să înceapă cariera lor în sectorul de lux. Acest grad oferă specializare în produsele cosmetice, parfumuri, băuturi spirtoase și vinuri. Acest grad este atrăgătoare pentru oamenii care sunt legate de industria modei.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de EMBA în Managementul Luxului Cu jumătate de normă în Franţa 2019

Citește Mai Mult

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2019 Franţa Paris

[+]

Cele Mai Bune Programe de EMBA în Managementul Luxului Part time în Franţa. Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]