Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Managementul Modei

Câștigarea unui grad în afaceri în timp ce angajat poate părea complex, dar Master Executive de administrare a Business track poate fi o modalitate eficientă de a face acest lucru. Acest grad avansat este conceput pentru a oferi elevilor de învățământ imperativ în afaceri și finanțe cu experiență de lucru practică simultan.

Ce este un EMBA în managementul modei? Managementul modei studiază responsabilitățile organizaționale ale industriei modei rapide și creative. Acest tip de program oferă o explorare avansată a abilităților de conducere, a tehnicilor și metodelor necesare profesioniștilor în managementul modei. Cursurile din acest program pot include comunicarea interpersonală, tehnicile de mediere a conflictelor, finanțele globale, metodele de gestionare a afacerilor și multe altele. Multe școli încorporează ateliere de lucru intensive și oportunități de învățare peer-to-peer în plus față de orele de cursuri tradiționale.

Angajatorii din aproape orice industrie pot aprecia trasaturile utile pe care le dețin cercetătorii de modă. Aceste persoane tind să aibă abilități puternice de comunicare și sunt factori de decizie extrem de strategici. Mulți au, de asemenea, un caracter creativ, care poate ajuta la rezolvarea diferitelor probleme.

Costul unui grad EMBA poate fi influențat de numărul de cursuri necesare, locația programului și tipul de universitate care oferă gradul. În unele cazuri, elevii pot utiliza oportunități de ajutor financiar sau de burse pentru a contribui la plata costului obținerii unei diplome.

Industria modei este un domeniu în continuă schimbare, dar carierele în managementul modei au rămas o necesitate permanentă de-a lungul deceniilor. În timp ce mulți încearcă să caute cariere în acest domeniu extrem de competitiv, absolvenții cu diplomă avansată își pot îmbunătăți șansele de angajare. Participanții la program pot lua în considerare carierele în vânzarea de produse de lux, managementul mărcii, retail / vânzări, relații publice și jurnalismul de modă. Unele posturi pot include lucrul ca marketer de modă, manager de afaceri, stilist sau manager de producție.

Diferite universități oferă un EMBA în Managementul modei. Cu acest grad, studenții din diferite părți ale lumii pot studia și lucra în același timp. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Managementul Modei

Institut Francais de la Mode

Moda Global Management este un curs part-time și singurul Executive MBA în domeniul modei și de management de design, care permite participanților să-și continue cariera ... [+]

Un program internațional part-time

Moda Global Management este un curs part-time și singurul Executive MBA în domeniul modei și de management de design, care permite participanților să-și continue cariera lor.

Cursul este organizat în parteneriat între Institutul Francez de la Mode, Fashion Institute of Technology din New York și Hong Kong Universitatea Politehnica din Hong Kong. Cu o perspectivă internațională adevărată, pregătește potențial ridicat directori de responsabilități de conducere de nivel superior în modă și industriile creative la mare.

Acesta oferă tinerilor specialiști cu competențe cheie ale sectorului pentru a le permite acestora să planifice și să ruleze strategii pentru brandurile existente sau să creeze propria afacere, consolidând în același timp cunoștințele lor despre codurile modei, de lux și de creație într-un context internațional.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză