Programe de MBA Executiv în Managementul Proiectelor

Compară 2 Programe de EMBA în Managementul Proiectelor

Managementul Proiectelor

Înscrierea într-un program EMBA după ce ați petrecut mai mulți ani construind o carieră poate permite studenților să-și folosească experiența pentru a-și continua educația. Acest tip de grad oferă, de obicei, studenților cunoștințe de specialitate în cariera aleasă.

Ce este un EMBA în managementul de proiect? Acest tip de program ajută elevii să înțeleagă mai bine complexitatea managementului de proiect prin cursuri precum evaluarea riscurilor și designul organizațional. Elevii învață, de obicei, să direcționeze un proiect de la început până la sfârșit, supraveghează proiectarea și aducând produsul final la finalizare în timp ce conduce o echipă. Prin studiile de caz și prin cercetarea metodologiilor dovedite, studenții pot învăța cum să obțină rezultate de calitate și să-și ajute întreprinderile să crească.

Un EMBA în Managementul de Proiect poate ajuta elevii să cultive câteva competențe de bază, cum ar fi rezolvarea problemelor, conducerea și comunicarea. Competențele puternice de rezolvare a problemelor și de leadership pot permite studenților să obțină succesul în cariera aleasă și ar putea duce chiar la avansarea locurilor de muncă și la creșterea salariilor. Capacitățile de comunicare sunt, de obicei, utile atât în ​​viața profesională, cât și în cea privată.

În timp ce un program EMBA poate fi de obicei finalizat în doi ani, nu există un preț stabilit. Acest lucru se datorează faptului că nici două școli nu sunt exact identice, deci costul variază drastic în funcție de universitatea selectată.

Cu un EMBA în Managementul de Proiect, studenții se califică, de obicei, pentru o serie de cariere în diverse domenii. Unii aleg să lucreze în domeniul construcțiilor ca administratori de clădiri. Alții preferă să lucreze în spitale ca manageri administrativi. Mulți aleg locuri de muncă care lucrează în departamentele IT ca manageri IT, iar unii decid să-și desfășoare o carieră în domeniul afacerilor, în calitate de manageri de afaceri. Locuri de muncă ca proiectanți de proiect ar putea fi, de asemenea, disponibile.

Deși un program EMBA poate fi finalizat prin cursuri ținute online sau în campus, multe universități oferă cursuri mai îndepărtate decât oricând. Elevii care echilibrează locurile de muncă și familiile cu educația lor pot avea un timp mai ușor de a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Executive MBA în companii internaționale în sectorul infrastructurii

Structuralia
Online şi campus combinate Cu normă întreagă 650 ore October 2019 Spania Alcobendas

Executive MBA în companii din sectorul construcțiilor a devenit, după șaptesprezece ediții predate atât în ​​Madrid și Barcelona, ​​o referință în acest sector ca un program de formare în managementul afacerilor în Spania și America Latină. Din 2010, când versiunea internațională a fost lansat, aceștia sunt studenți care participă la optsprezece țări din America Latină, cu sprijinul și colaborarea Organizației Statelor Americane (OSA). Situația actuală a sectorului construcțiilor la nivel global și necesitatea de a promova internaționalizarea companiilor este motivul pentru prezentarea acestui program internațional care vizează profesioniștii din continentul vorbește limba spaniolă, atât europene și americane deosebit. [+]

Dacă vă identificați cu oricare dintre aceste cazuri, acest lucru este programul tau!

Vrei să avanseze și să se dezvolte sectorul profesional în performanțele actuale. Aș dori să direcționeze un departament în compania dumneavoastră curentă sau o companie din domeniul dvs. si profesie. Ai iluzia să întreprindă și să îndeplinească provocarea de a crea companiei dvs. sau o inițiativă pe cont propriu. Vrei să se specializeze în managementul afacerilor în domeniul infrastructurii. Te gândești cu privire la posibilitatea de a se dezvolta în America Latină sau Spania și ați putea împărtăși experiențele cu alți profesioniști ca tine într - un oraș cosmopolit ca Madrid. ... [-]

Executiv international mba - management de proiect si proces

SMBS - University of Salzburg Business School
Campus Cu jumătate de normă 2 anii October 2019 Austria Salzburg

"Proiectul Executive MBA și Managementul Procesului" este în prezent programul de instruire de cea mai bună calitate în domeniul managementului proiectelor și proceselor în Europa. [+]

Limbă: 80% germană, 20% engleză

MBA Internaționale Executive - Management de Proiect și Proces

Program unic de instruire pentru Manageri de Proiect și Proces

"Proiectul Executive MBA și Managementul Procesului" este în prezent cel mai înalt nivel de program de pregătire în domeniul managementului de proiect și proces. Acest program de studii, unic în Europa, combină formarea de bază cu pregătire profesională foarte înaltă cu know-how-ul general de management și se concentrează pe domeniul managementului de proiect și proces.

Scopul nostru este de a transmite conținutul managementului cu o bază științifică puternică, acordând o atenție specială orientării spre practică. MBA se ocupă de provocarea centrală a conducerii, a finanțelor, a controlului și a legii, cu o abordare strategică-antreprenorială. Aceste abilități vă permit să întâlniți competitiv și cu succes provocările economice internaționale actuale, într-un mediu care este din ce în ce mai complex. Modulele orientate spre practică corespund celor mai stricte cerințe ale economiei și mediului academic. Acest lucru are ca rezultat o pregătire adecvată pentru managementul de proiect și proces, care a devenit un loc de muncă central.... [-]