Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Programe de EMBA în Managementul proiectelor

Înscrierea într-un program EMBA după ce ați petrecut mai mulți ani construind o carieră poate permite studenților să-și folosească experiența pentru a-și continua educația. Acest tip de grad oferă, de obicei, studenților cunoștințe de specialitate în cariera aleasă.

Ce este un EMBA în managementul de proiect? Acest tip de program ajută elevii să înțeleagă mai bine complexitatea managementului de proiect prin cursuri precum evaluarea riscurilor și designul organizațional. Elevii învață, de obicei, să direcționeze un proiect de la început până la sfârșit, supraveghează proiectarea și aducând produsul final la finalizare în timp ce conduce o echipă. Prin studiile de caz și prin cercetarea metodologiilor dovedite, studenții pot învăța cum să obțină rezultate de calitate și să-și ajute întreprinderile să crească.

Un EMBA în Managementul de Proiect poate ajuta elevii să cultive câteva competențe de bază, cum ar fi rezolvarea problemelor, conducerea și comunicarea. Competențele puternice de rezolvare a problemelor și de leadership pot permite studenților să obțină succesul în cariera aleasă și ar putea duce chiar la avansarea locurilor de muncă și la creșterea salariilor. Capacitățile de comunicare sunt, de obicei, utile atât în ​​viața profesională, cât și în cea privată.

În timp ce un program EMBA poate fi de obicei finalizat în doi ani, nu există un preț stabilit. Acest lucru se datorează faptului că nici două școli nu sunt exact identice, deci costul variază drastic în funcție de universitatea selectată.

Cu un EMBA în Managementul de Proiect, studenții se califică, de obicei, pentru o serie de cariere în diverse domenii. Unii aleg să lucreze în domeniul construcțiilor ca administratori de clădiri. Alții preferă să lucreze în spitale ca manageri administrativi. Mulți aleg locuri de muncă care lucrează în departamentele IT ca manageri IT, iar unii decid să-și desfășoare o carieră în domeniul afacerilor, în calitate de manageri de afaceri. Locuri de muncă ca proiectanți de proiect ar putea fi, de asemenea, disponibile.

Deși un program EMBA poate fi finalizat prin cursuri ținute online sau în campus, multe universități oferă cursuri mai îndepărtate decât oricând. Elevii care echilibrează locurile de muncă și familiile cu educația lor pot avea un timp mai ușor de a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Managementul proiectelor

ESIC Business & Marketing School

Executive MBA în Management de Proiect - EMBAP este direcționat către profesioniști executivi care sunt experimentați și / sau interesați în zona de proiect. Acestea ofer ... [+]

Executive MBA în Management de Proiect - EMBAP este direcționat către profesioniști executivi care sunt experimentați și / sau interesați în zona de proiect. Acestea oferă o fundație bună pentru înțelegerea managementului cursurilor și discută rolul managerului. Acesta este ghidat de Ghidul PMBOK, actualizat în cea de-a 5-a ediție.

poartă

Pe lângă înțelegerea conceptelor și terminologiilor esențiale pentru managementul proiectelor, participanții vor putea:

Rolul eficient al managerului de proiect;Diagnosticarea și analizarea situațiilor create în circumstanțe specifice, oferind soluții adecvate;Gestionați echipele de lucru, menținându-le motivate, cu o comunicare adecvată, conducere etc.Integrați proiectele cu domeniile funcționale ale organizației, făcând procesul decizional agil și eficient;Utilizați metode inovatoare pentru a gestiona proiecte în medii complexe și dinamice.Profilul studenților... [-]
Brazilia Curitiba
Martie 2020
Portuguese (Brazil)
Part time
600 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SMBS - University of Salzburg Business School

"Proiectul Executive MBA și Managementul Procesului" este în prezent programul de instruire de cea mai bună calitate în domeniul managementului proiectelor și proceselor ... [+]

Limbă: 80% germană, 20% engleză

MBA Internaționale Executive - Management de Proiect și Proces

Program unic de instruire pentru Manageri de Proiect și Proces

"Proiectul Executive MBA și Managementul Procesului" este în prezent cel mai înalt nivel de program de pregătire în domeniul managementului de proiect și proces. Acest program de studii, unic în Europa, combină formarea de bază cu pregătire profesională foarte înaltă cu know-how-ul general de management și se concentrează pe domeniul managementului de proiect și proces.

Scopul nostru este de a transmite conținutul managementului cu o bază științifică puternică, acordând o atenție specială orientării spre practică. MBA se ocupă de provocarea centrală a conducerii, a finanțelor, a controlului și a legii, cu o abordare strategică-antreprenorială. Aceste abilități vă permit să întâlniți competitiv și cu succes provocările economice internaționale actuale, într-un mediu care este din ce în ce mai complex. Modulele orientate spre practică corespund celor mai stricte cerințe ale economiei și mediului academic. Acest lucru are ca rezultat o pregătire adecvată pentru managementul de proiect și proces, care a devenit un loc de muncă central.... [-]

Austria Salzburg
Octombrie 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză