Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară Programe de EMBA în Managementul Riscului

Un Master Executive program de administrare a afacerilor, denumit și EMBA, este de obicei conceput pentru profesioniștii care lucrează. Această diplomă de master poate oferi un program mai flexibil decât un MBA obișnuit. Majoritatea programelor pot fi finalizate în doi ani sau mai puțin.

Ce este un EMBA în managementul riscului? Această diplomă postuniversitară se axează pe fundamentarea afacerilor și gestionarea riscurilor. În calitate de student, vă poate fi prezentat un cadru pentru înțelegerea riscurilor în firme și modul în care aceste cunoștințe se pot aplica situațiilor de afaceri. Trebuie să învățați să identificați și să atenuați riscurile - de regulă pericolele operaționale și financiare - care pot afecta o afacere. Curriculum-ul dvs. poate include cursuri în analiza situațiilor financiare, fundamentale ale managementului riscului, evaluare, lecții în leadership, managementul riscurilor corporative și piețele derivate de securitate.

Elevii de management al riscului sunt susceptibile de a dezvolta abilități puternice de leadership. Acest lucru le permite să se ocupe într-o varietate de situații, făcându-le un plus de valoare pentru orice echipă. Elevii pot dezvolta, de asemenea, o abilitate unică de a lua decizii competente care iau în considerare o varietate de riscuri care ar putea fi implicate. Comunicarea, care este o altă calificare adesea asociată cu acest grad, este de neprețuit pentru angajatori și poate ajuta în viața de zi cu zi.

Deoarece programele EMBA în managementul riscului sunt oferite la o varietate de instituții de pe tot globul, taxele și taxele pot varia în mod semnificativ. Uneori, programele EMBA au un nivel mai ridicat de școlarizare decât programele tradiționale de MBA, așa că contactați biroul de admitere al școlii alese și întrebați taxele de înscriere specifice. Pot fi disponibile burse pentru a ușura povara financiară.

Un Master Executive de Administrare a Afacerilor în Managementul Riscului poate pregăti studenții pentru carieră ca brokeri de asigurare, consultanți în managementul riscului, manageri de risc pentru corporații sau ofițeri în beneficiul angajaților. De asemenea, studenții sunt, de asemenea, competenți să lucreze în calitate de actuari, agenți de control al pierderilor și agenți de supraveghere a conformității. Absolvenții pot fi calificați pentru posturi în management superior. Mulți studenți se simt împuterniciți să-și deschidă propria afacere sau să ofere servicii de consultanță.

Multe programe oferă EMBA în gradul de gestionare a riscurilor online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

1 Results in Managementul Riscului

MINES ParisTech

Luarea deciziilor într-o lume globalizată înseamnă că poți găsi calea într-un mediu complex marcat de diversitatea culturilor și a raționalităților. Înseamnă a face alege ... [+]

Executive Risk MBA, globalizare și diversitate

cu Scoala Business School

Luarea deciziilor într-o lume globalizată înseamnă că poți găsi calea într-un mediu complex marcat de diversitatea culturilor și a raționalităților. Aceasta înseamnă a face alegeri într-un timp scurt, luând în considerare o gamă mai largă și mai eterogenă de informații. Înseamnă a lua decizii într-un mediu incert în care oportunitățile merg adesea în mână cu riscurile.

Fie că lucrează într-un IMM, o firmă multinațională, un organism administrativ sau o organizație internațională, directorii trebuie să fie capabili să-și orienteze procesul de luare a deciziilor astfel încât să cuprindă acest tip de complexitate. Pentru a face acest lucru, noi credem că ei trebuie să își revizuiască modul de a vedea lumea pentru a înțelege modul în care interacționează cu alte sisteme simbolice, alte raționalități, alte contexte sociale, economice și geopolitice.... [-]

Franţa Sophia Antipolis Paris China Beijing Fontainebleau Évry Lille  + 4 Mai mult
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză