$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Managementul riscului

Un Master Executive program de administrare a afacerilor, denumit și EMBA, este de obicei conceput pentru profesioniștii care lucrează. Această diplomă de master poate oferi un program mai flexibil decât un MBA obișnuit. Majoritatea programelor pot fi finalizate în doi ani sau mai puțin. Ce este un EMBA în managementul riscului? Această diplomă postuniversitară se axează pe fundame… Citeste mai mult

Un Master Executive program de administrare a afacerilor, denumit și EMBA, este de obicei conceput pentru profesioniștii care lucrează. Această diplomă de master poate oferi un program mai flexibil decât un MBA obișnuit. Majoritatea programelor pot fi finalizate în doi ani sau mai puțin.

Ce este un EMBA în managementul riscului? Această diplomă postuniversitară se axează pe fundamentarea afacerilor și gestionarea riscurilor. În calitate de student, vă poate fi prezentat un cadru pentru înțelegerea riscurilor în firme și modul în care aceste cunoștințe se pot aplica situațiilor de afaceri. Trebuie să învățați să identificați și să atenuați riscurile - de regulă pericolele operaționale și financiare - care pot afecta o afacere. Curriculum-ul dvs. poate include cursuri în analiza situațiilor financiare, fundamentale ale managementului riscului, evaluare, lecții în leadership, managementul riscurilor corporative și piețele derivate de securitate.

Elevii de management al riscului sunt susceptibile de a dezvolta abilități puternice de leadership. Acest lucru le permite să se ocupe într-o varietate de situații, făcându-le un plus de valoare pentru orice echipă. Elevii pot dezvolta, de asemenea, o abilitate unică de a lua decizii competente care iau în considerare o varietate de riscuri care ar putea fi implicate. Comunicarea, care este o altă calificare adesea asociată cu acest grad, este de neprețuit pentru angajatori și poate ajuta în viața de zi cu zi.

Deoarece programele EMBA în managementul riscului sunt oferite la o varietate de instituții de pe tot globul, taxele și taxele pot varia în mod semnificativ. Uneori, programele EMBA au un nivel mai ridicat de școlarizare decât programele tradiționale de MBA, așa că contactați biroul de admitere al școlii alese și întrebați taxele de înscriere specifice. Pot fi disponibile burse pentru a ușura povara financiară.

Un Master Executive de Administrare a Afacerilor în Managementul Riscului poate pregăti studenții pentru carieră ca brokeri de asigurare, consultanți în managementul riscului, manageri de risc pentru corporații sau ofițeri în beneficiul angajaților. De asemenea, studenții sunt, de asemenea, competenți să lucreze în calitate de actuari, agenți de control al pierderilor și agenți de supraveghere a conformității. Absolvenții pot fi calificați pentru posturi în management superior. Mulți studenți se simt împuterniciți să-și deschidă propria afacere sau să ofere servicii de consultanță.

Multe programe oferă EMBA în gradul de gestionare a riscurilor online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
ESLSCA Business School
Paris, Franţa

Executive MBA în Inginerie Financiară - Management și Strategie de Risc ar trebui să ne permită să înțelegem provocările acestei industrii prin dobândirea fundamentelor aceste ... +

Executive MBA în Inginerie Financiară - Management și Strategie de Risc ar trebui să ne permită să înțelegem provocările acestei industrii prin dobândirea fundamentelor acestei axe „Front-Middle-Back”, dar și să ne concentrăm asupra tehnicilor de management. - în special sub acuzație - și corolarele sale, privind tehnicile de tranzacționare pe clase de active, pentru optimizarea acoperirii, printre altele. -
EMBA
Frecvență redusă
Limba franceza
Campus