MBASTUDIES

Vezi Studii EMBA în Managementul riscului 2020/2021 în Statele Unite ale Paris în Franţa

Programul Executive MBA este un program global de gestionare a conceput pentru a satisface nevoile de profesioniștii la mijlocul carierei.Se dezvoltă manageri eficiente pentru ziua de azi organizație globală dinamică 's

Programele de management al riscului de a preda elevilor despre prezicerea și analizarea riscurilor financiare pentru a identifica, dezvolta și implementa diverse proceduri și strategii pentru a minimiza sau de a evita riscurile și impactul potențial al acestora asupra unei organizații.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Paris este cel mai populat oraș din Franța și capitalul său. Ea are peste 2 milioane de locuitori. Acesta joacă gazdă la importante centre de învățare și de arte din regiunea europeană. Fiind acasă la cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, Paris are mai multe universitati de prestigiu din Franța.

Solicită Informații Studii de Afaceri în Managementul riscului în Statele Unite ale Paris în Franţa 2020/2021

1 Rezultate din Managementul riscului, Paris Filter

Executive MBA Financial Engineering - Strategie de management și riscuri

ESLSCA Business School
EMBA
Oct 2020
<
Frecvență redusă
Limba franceza
Campus

Executive MBA în Inginerie Financiară - Management și Strategie de Risc ar trebui să ne permită să înțelegem provocările acestei industrii prin dobândirea fundamentelor aceste ...

Citeste mai mult