EMBA în Managementul Sportului De învăţare la distanţă

Compară Programe de EMBA în Managementul Sportului De învăţare la distanţă 2018/2019

Managementul Sportului

După ce ai obținut o diplomă postuniversitară în afaceri și ai o experiență practică semnificativă, următorul pas îl reprezintă un MBA Executiv (EMBA). Acest tip de programe combină elemente fundamentale precum finanțe, contabilitate și marketing cu studii de leadership pentru a te ajuta să oțbii funcții executive la nivel înalt sau de management.

MBA în Sport Management este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască și să stimuleze cariera lor în lumea sportului. Ca cererea pentru managementul în sport este în creștere, acest masterat echipează studenții cu cunoștințe și abilități holistică cu privire la modul de a deveni un manager de succes și executiv în sectorul sportiv. Acest program se concentrează pe teme cum ar fi vânzările și managementul de marketing, finanțe și de risc, precum și planificarea facilitate specializata in industria de sport.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Programe de MBA Executiv în Managementul Sportului De învăţare la distanţă 2018/2019

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Program în MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}

Caută programe similare aici