34 EMBA Programe în Regatul Unit for 2024

EMBA Programe în Regatul Unit for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Echilibrați munca și studiul cu acest program part-time care combină experiența captivantă a campusului cu flexibilitatea de care au nevoie profesioniștii ocupați.

    • City of Carlisle, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA este calificarea de conducere principală pentru manageri. Conceput pentru succesul dvs., MBA creează manageri distincti, cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai noi practici de afaceri. Acest MBA vă oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra lumii afacerilor și vă îmbunătățește cunoștințele și abilitățile în continuare. Oferă o înțelegere mult mai profundă a mediului de afaceri și vă ajută să deveniți manageri capabili. Această calificare globală de standard de aur oferă o experiență riguroasă și provocatoare în afaceri și management postuniversitar în care studenții se dezvoltă alături de alți manageri experimentați și profesioniști în afaceri pentru a le facilita devenirea de manageri sau profesioniști mai eficienți.

    • Nottingham, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Global Executive MBA este un parteneriat puternic între Nottingham Business School și școlile de afaceri de top din Africa de Sud și Brazilia. Combinând expertiza noastră, veți dezvolta o perspectivă cu adevărat globală, conexiuni internaționale și cunoștințele necesare pentru a conduce într-o lume incertă și conectată. Programul este conceput cu accent pe leadership durabil și responsabil. Aceste principii sunt încorporate în toate modulele noastre. Veți fi cufundat în proiecte de leadership contextual, veți explora lumea reală, provocări strategice și vă veți aplica învățarea la locul de muncă. Indiferent dacă doriți să preluați un rol mai senior sau să îmbrățișați oportunitățile și riscurile unei lumi conectate, Global Executive MBA este un program emblematic și o experiență de învățare transformatoare.

    • Eltville, Germania
    • Regensburg, Germania
    • + 6 more

    Part time

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Executive MBA în Real Estate International a fost conceput pentru a oferi profesioniștilor din domeniul imobiliar un avantaj competitiv față de alți jucători de pe piață, oferindu-le instrumentele pentru a concura pe o piață internațională. Cursul se adresează profesioniștilor imobiliari care doresc să modeleze industria în mod durabil și să obțină o mai bună înțelegere a finanțării și investițiilor imobiliare, precum și a piețelor internaționale, în special a piețelor din SUA, Marea Britanie și Asia.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest program online de MBA (CMI) de la Arden University oferă avantajul critic pentru a reuși la nivelul superior al afacerii, concentrându-se pe calitățile de conducere, durabilitatea afacerii și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați un start-up de nișă sau operați într-o corporație recunoscută la nivel internațional, programul de MBA al lui Arden vă oferă abilitățile de care veți avea nevoie pentru a vă pregăti afacerea spre succes.

    • London, Regatul Unit

    Part time

    22 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Un MBA de primă clasă care pregătește profesioniști cu experiență pentru roluri de conducere executivă într-o lume bazată pe tehnologie. Executive MBA (EMBA) cu sediul la Londra este un program cu fracțiune de normă special conceput pentru profesioniștii cu experiență în afaceri care doresc să-și accelereze cariera fie într-o traiectorie existentă, fie prin tranziția la un nou context sau rol de afaceri.

    • Oxford, Regatul Unit
    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obține MBA european în managementul resurselor umane prin cursuri online interactive și flexibile. Programul ideal în Resurse Umane pentru directori care lucrează din întreaga lume

    • Birmingham, Regatul Unit

    Part time

    5 semestre

    În campus

    Engleză

    Flexibil și practic, Executive MBA este conceput pentru a se potrivi cu angajamentele de carieră existente, permițând managerilor dintr-o serie de industrii și sectoare să dorească să-și îmbunătățească perspectivele de carieră.

    • South Kensington, Regatul Unit

    La zi, Part time

    22 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Executive MBA (EMBA) cu sediul la Londra este un program cu fracțiune de normă special conceput pentru profesioniștii cu experiență în afaceri care doresc să-și accelereze cariera fie într-o traiectorie existentă, fie prin tranziția la un nou context sau rol de afaceri. Programul este livrat printr-o combinație de predare online și în persoană, valorificând beneficiile învățării mixte, minimizând în același timp numărul de zile pe care trebuie să le petreceți departe de birou.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Executive Master of Business Administration (MBA) este un master recunoscut la nivel internațional în administrarea și managementul afacerilor. Acest curs își propune să dezvolte liderii de afaceri ai viitorului. Ea abordează conducerea responsabilă de la punctele de plecare ale creativității, caracterului practic și inventivității sociale.

    • London, Regatul Unit

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Clasat pe locul 6 în lume și pe locul 1 în Marea Britanie* de către Economist/WhichMBA? Clasamentul Executive MBA 2020, Executive MBA (Londra) vă va oferi abilitățile de leadership strategic de care aveți nevoie pentru a avea un impact imediat. În timpul petrecut cu noi și nu numai, vă vom sprijini și motiva, precum și vă vom împinge, critica și provoca să vă scoateți la iveală Creatorul de Schimbări interior.

    • Siedlęcin, Polonia
    • Mała Kamienica, Polonia
    • + 3 more

    Test

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Veți studia un modul „strategic” transversal, conceput pentru managerii practicieni care doresc să facă un pas în sus, luând în considerare ideile contemporane într-un context global. Dezvoltarea și implementarea strategiei și modul în care vă puteți susține atât pe dvs., cât și organizația pe care o gestionați în viitor sunt teme pe care le veți explora. Acesta va fi urmat de un proiect de lucru într-un domeniu relevant la alegerea dvs., oferindu-vă oportunitatea de a adăuga valoare angajatorului și de a vă îmbunătăți CV-ul.

    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    UK Home Learning College este mândru să ofere acest program unic de MBA, special conceput pentru liderii existenți și aspiranți și directori de afaceri pentru toate sectoarele industriale. Acesta include o gamă largă de discipline esențiale pentru afaceri, oferind delegațiilor o înțelegere holistică a lumii corporatiste actuale la nivel mondial.

    • Norwich, Regatul Unit

    Part time

    27 Luni

    În campus

    Engleză

    Norwich Business School Executive MBA este un part-time program de management avansat pentru cei care doresc să accelereze perspectivele de carieră și asigura o poziție superioare de conducere.