MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 17 Studii de Afaceri de Top în Marea Britanie 2019/2020

Regatul Unit este una dintre cele mai populare destinatii pentru studenti, oferind programe de EMBA de la universităţi cu recunoastere la nivel mondial. Regatul Unit este cunoscut pentru internationalitatea sale, oferind mediul de învăţare, cu o varietate de perspective. Regatul Unit de grade EMBA poate deschide porţile pentru oportunitati de cariera multe, atât în ​​Marea Britanie şi din întreaga lume.


Marea Britanie programe de EMBA sunt concepute pentru profesionişti cu experienţă de muncă semnificativă care doresc sa progreseze in cariera lor, prin promovarea educaţiei lor. Avand experienta de lucru îmbunătăţeşte programul de EMBA de către Regatul Unit care să permită studenţilor să îşi perfecţioneze cunoştinţele practice de practici de afaceri pentru mediul de invatare. Elevii urmăresc EMBA din Marea Britanie vor dobândi cunoştinţe de bază în fundamentele de afaceri, cum ar fi marketing, IT, finanţe, contabilitate şi. Cele mai multe din Marea Britanie programele EMBA sunt part-time, care să permită studenţilor să continue să lucreze în domeniul lor şi aplicarea cunoştinţele pe care le câştig în şcoală la munca lor.


În cazul în care Regatul Unit EMBA sunete de interes pentru tine, apoi defilaţi prin opţiunile de mai jos şi puteţi găsi gradul le-au fost căutaţi!


rezultate găsite Filter

MBA în Leadership

DSM Assessment & Training
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 18 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Bromley + 3 mai mult

DSM Assessment

Executive MBA Healthcare

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Regatul Unit Nottingham

Vă pregătește pentru provocările legate de organizarea și gestionarea serviciilor complexe de asistență medicală, Executive MBA Healthcare noastre a fost numit de Academia de Leadership NHS.

Executive Master de administrare a afacerilor

Boutique Universities Consortium
Online & Campus Combinate 18 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii SUA Online San Diego Elveţia Elveția Online Washington Regatul Unit Londra Geneva + 6 mai mult

Programul de Executive MBA de la Universitatea din Statele Unite ale Americii combină teoria și studenții-permițând practica de a aplica ceea ce au învățat. Studenții sunt, de asemenea, posibilitatea de a lucra la un stagiu sau de locuri de muncă legate de domeniul lor de studiu, în timp ce în școală, prin utilizarea de CPT lor.

Executive MBA on-line

Royal Business College
Online La zi Part time 1 - 2 ani Înscriere Deschisă Regatul Unit Newcastle-upon-Tyne Serbia Serbia Online Belgrad Elveţia Geneva Manchester + 7 mai mult

MBA Online pentru curs Directori este un program academic riguros în care ai explora subiectul în profunzime, ajungând la un nivel ridicat de cunoștințe de specialitate. Puteti desena pe cunoștințele și abilitățile de studiul de licență sau viața ta profesională pentru a produce lucru de un standard academic înalt, informat de gândire curent și dezbaterile.

Executive MBA - Durham-EBS (dublu premiu)

Durham University Business School
Campus Part time 2 ani Contactează şcoala Germania Oestrich-Winkel Regatul Unit Durham + 2 mai mult

Executive MBA - Durham si EBS, vă oferă posibilitatea de a beneficia de punctele forte combinate ale două instituții extrem de respectat: Durham University Business School si de la Scoala de Afaceri Europene (EBS), în Germania. Acest premiu dublu se bazează pe o experiență atât pentru Marea Britanie-specifice și europene pentru a vă oferi o perspectivă asupra lumea afacerilor de astăzi.

Executive MBA

Hull University Business School
Campus Part time 2 ani August 2020 Regatul Unit carenă

Executive MBA este finalizată pe parcursul a doi ani și este livrată flexibil în timpul weekend-urilor lungi pentru a se potrivi angajamentelor de lucru. Programul atrage împreună managerii de la o varietate de ...

Weekend executive mba

Greenwich School of Management
Campus Part time 24 luni August 2020 Regatul Unit Londra

Programele încurajează indivizii din toate domeniile vieții și din toate mediile organizaționale și de lucru. Ingineri, contabili, juriști.

Executive MBA

University of Chicago Booth School of Business
Campus Part time 21 luni Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Chicago Philadelphia Regatul Unit Londra Spania Madrid + 5 mai mult

Vă veți concentra pe generarea, analizarea, compararea și rafinarea ideilor. Îi facem mai buni. Și mai bine încă. De ce? Pentru că nu există răspunsuri pat sau reguli simple care să se bazeze pe afaceri.

Executive MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus Part time 2 - 4 ani Înscriere Deschisă Regatul Unit Nottingham

Executive MBA vă oferă posibilitatea de a combina un studiu flexibil cu o carieră exigentă, oferind o educație avansată de management care să corespundă nevoilor directorilor în dezvoltare.

Executive MBA Online

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Online Part time 10 luni Septembrie 2020 Spania Madrid China Beijing Regatul Unit Londra + 4 mai mult

The Executive MBA has been designed to afford participants an efficient way of working in an environment characterised by complexity, uncertainty and continuous change.

International Flex EMBA (i-Flex)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Online La zi Part time 20 luni Noiembrie 2019 Italia Milano Franţa Nantes Reims Regatul Unit Edinburgh Spania Madrid China Guangzhou Barcelona Belgia Bruxelles Glasgow Beijing Germania Munchen Toulouse-le-Château + 18 mai mult

International Flex EMBA (i-Flex) este un program executiv de MBA de 20 de luni, adresat managerilor care doresc să combine studiul internațional cu angajamentele de muncă, folosind una dintre cele mai avansate platforme de învățare digitală din lume, dezvoltată cu tehnologia Microsoft. Programul se află pe locul 7 în lume și printre primii 4 din Europa, prin QS Distance / Online MBA 2019. Candidații pot alege când, unde și cum să participe la lecții, folosind o platformă digitală printre cele mai inovatoare din lume. Studenții au libertate totală în a decide când să acceseze materialul și pot asocia studiile cu familia și munca.

Masterat în Administrarea Afacerilor (Executive) (DL)

Leeds Beckett University
Online La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Leeds + 1 mai mult

Dezvoltați-vă stilul de conducere și deveniți un gânditor strategic prin combinarea teoriei contemporane cu practica, pregătindu-vă pentru mediul economic incert cu care se confruntă acum afacerile din întreaga lume.

Executive MBA

Birmingham Business School, University of Birmingham
Campus Part time 30 - 54 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Birmingham

Acest program vizează managerii cu experiență în domeniul ocupării forței de muncă dintr-o serie de sectoare și sectoare care doresc să-și sporească perspectivele de carieră și să-și sporească gândirea cu privire la practicile de management.

Executive MBA (Londra)

Warwick Business School
Campus Part time Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Studiați-vă Executive MBA la The Shard din Londra cu fracțiune de normă de peste doi până la patru ani

Executive MBA (Warwick)

Warwick Business School
Campus Part time Contactează şcoala Regatul Unit Coventry

Clasat pe locul 10 în lume, Warwick Executive MBA vă va oferi abilitățile de conducere strategică de care aveți nevoie pentru a face un impact imediat