Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Compară 2 Programe de EMBA în Marketing și Vânzări

Un EMBA, sau Executive Master of Business Administration, este o variantă a unui MBA care este de obicei menită să răspundă persoanelor care au deja o mulțime de experiență de lucru în domeniul afacerilor. Acesta poate fi cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să-și schimbe cariera sau să avanseze în activitatea lor curentă.

Ce este EMBA în marketing și vânzări? Acest grad vă poate ajuta să obțineți o înțelegere aprofundată a artei de marketing și vânzarea de produse și servicii. Marketingul și vânzările pot fi o parte vitală a lumii afacerilor și, prin câștigarea EMBA, ar trebui să vă îmbogățiți mai bine pentru a aplica teorii și principii în afaceri reale. Deși va fi cel mai probabil să vă concentrați în special pe aspectele legate de vânzări, puteți învăța multe despre afacerea în ansamblu.

Prin obținerea acestui grad, puteți obține cunoștințe despre modul în care vânzările și activitatea de marketing, care vă poate ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză în viața de zi cu zi. De asemenea, puteți deveni un lider mai bun și puteți învăța strategii pentru gestionarea timpului într-un mod organizat și eficient.

Există o mulțime de factori care pot afecta câștigarea unui EMBA. Poate fi util să examinați diferite opțiuni pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.

Un EMBA în Marketing și Vânzări ar putea deschide o mulțime de uși pentru tine în lumea afacerilor. Cu acest grad, veți fi probabil în căutarea de a lucra pentru o companie, eventual într-o poziție de conducere sau de altă poziție de nivel înalt. Lucrările posibile pot include includerea unui manager de brand sau a unui manager de vânzări. Într-una dintre aceste poziții, este posibil să fiți responsabil pentru a ajuta compania să crească și să gestioneze vânzările și veniturile. De asemenea, ați putea fi calificat să lucrați ca director de marketing sau manager de dezvoltare a afacerilor.

Pot exista o mulțime de opțiuni pentru a vă câștiga EMBA online sau la o școală tradițională. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Other options within this field of study:

2 Results in Marketing și Vânzări

EMAS Eurasian Management & Administration School

OBȚINE O DISCOUNT DE 50% CÂȘTIGĂ un CAR sau BANI! (3) Program de educație online de implementare pentru cei care au nevoie de abilități moderne de management mature pentr ... [+]

GRĂBIŢI-VĂ! 50% REDUCERI ALE TAXEI PENTRU CĂLĂTORIE! - APLICA ACUM!

Studiați în limba engleză!

Avansat Premium F1) Full-time în campus în Rusia, (2) Învățare combinată sau (3) 100% Program de educație online de implementare pentru cei care au nevoie să obțină abilități moderne de management mature pentru a lucra în poziții superioare și care nu sunt mulțumiți de cunoștințele oferite de majoritatea școlilor de afaceri academice. Din cauza marketingului

2 grade de prestigiu: Diplomă de Executive MBA de la EMAS ( Rusia) Diploma de Executive MBA de la GFKM Business School ( Uniunea Europeană, Polonia) garanție.

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI SE APLICĂ PENTRU PROGRAM AICI.... [-]

Rusia Moscow Nizhny Novgorod
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
EMAS Eurasian Management & Administration School

OBȚINE O DISCOUNT DE 50% CÂȘTIGĂ un CAR sau BANI! Studiați în limba engleză! (1) Online oriunde, (2) Învățare combinată sau (3) Full-time în campus în Rusia! Top-18 cele ... [+]

GRĂBIŢI-VĂ! 50% REDUCERI ALE TAXEI PENTRU CĂLĂTORIE! - APLICA ACUM !

Studiați în limba engleză!

(1) 100% on-line, (2) învățare combinată sau (3) program full-time în campus în Rusia pentru cei care au nevoie de abilități moderne de management mature pentru a lucra în funcții de conducere și care nu sunt mulțumiți de cunoștințe de bază care sunt oferite de majoritatea școlilor de afaceri academice. Din cauza marketingului

2 grade de prestigiu Diplomă de Executive MBA de la EMAS ( Rusia) Diplomă de Executive MBA de la GFKM Business School ( Uniunea Europeană, Polonia).

ÎNVĂȚĂM MAI MULTE ȘI SE APLICĂ PENTRU PROGRAM AICI.

TOP-18 în CE Europa printre cele mai bune MBA din Europa Centrală și de Est. TOP-24 în Europa de Sud-Estprintre cele mai bune MBA executive din Europa Centrală și de Est. TOP-200 în lume printre cele mai bune programe din întreaga lume. № 1 în Rusia printre școli de afaceri cu MBA online în Rusia. № 1 în Rusia printre școli de afaceri cu MBA de învățare mixtă în Rusia. № 4 în Rusia printre școli de afaceri cu full-time în campus MBA în Rusia. Ce obții?Cel puțin 31 de abilități de gestionare a afacerilor .Soluții practice pentru problemele dvs. specifice, datorită formatului de consultanță de învățare, creșterii rapide a veniturilor și dezvoltării carierei la nivel mondial.Creșterea vânzărilor și a marjei de profit, a proceselor de afaceri și a îmbunătățirii competitivității puterii.Dezvoltarea profesională și eficiența personală îmbunătățită.Formate de învățare100% on-line: 6 050 USD (prețul este după o reducere de 40%)Învățare în combinație:... [-]
Rusia Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ucraina Kyiv Belarus Minsk Kazahstan Almaty  + 6 Mai mult
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză