Filter
EMBA
Mexic Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Studii de EMBA de Top în Mexic 2019/2020

Mexicul este o ţară de istorie bogată şi viitor promiţător. Mai multe oraşe sunt considerate importante centre industriale si de afaceri, precum şi să fie acasă la mai multe companii naţionale şi multinaţionale. Studenţii străini se pot bucura de cultura, peisaje, precum şi site-urile Patrimoniului Cultural Mondial că Mexicul are de oferit.


EMBA programe Mexic oferă o perspectivă globală, cu un accent latino-americane. EMBA programe Mexic sunt proiectate pentru curent mijlocul carierei profesioniştilor care doresc să progreseze in cariera lor, prin educaţie în continuare. Programele sunt structurate astfel încât studenţii să poată continua să lucreze în timp ce urmăresc educaţia lor. Elevii care urmăresc un EMBA Mexic vor câştiga competenţe în fundamentele de afaceri, cum ar fi finanţe, contabilitate, tehnologia informaţiei, de marketing, etica, şi economie, în timp ce concentrându-se pe conducere şi de management.Elevii de EMBA programelor Mexic vor să înveţe să gândească critic pentru luarea de decizii strategice în mediul de afaceri la nivel mondial în schimbare.


Luaţi în considerare un EMBA Mexic pentru a vă ajuta să avanseze în carieră. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare ... ... [+]

Executive MBA

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare, expunând participantul la stadiul actual al cunoștințelor de arta pe probleme de management și provocatoare experiențe pentru luarea deciziilor.

Absolvenții Executivului EMBA:

- Ai o capacitate mai mare de a sistematiza cunoașterea diferitelor zone funcționale ale organizațiilor

- se va realiza o afacere holistică sisteme

- Integrarea semne și sisteme informatice de management utilizate pentru a lua decizii într-un mediu de incertitudine

- Identificarea oportunităților de afaceri și au capacitatea de a extrage valoare din situațiile de conducere... [-]

Mexic Buenavista
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză