MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Studii de EMBA de Top în Mexic 2019/2020

Mexicul este o ţară de istorie bogată şi viitor promiţător. Mai multe oraşe sunt considerate importante centre industriale si de afaceri, precum şi să fie acasă la mai multe companii naţionale şi multinaţionale. Studenţii străini se pot bucura de cultura, peisaje, precum şi site-urile Patrimoniului Cultural Mondial că Mexicul are de oferit.


EMBA programe Mexic oferă o perspectivă globală, cu un accent latino-americane. EMBA programe Mexic sunt proiectate pentru curent mijlocul carierei profesioniştilor care doresc să progreseze in cariera lor, prin educaţie în continuare. Programele sunt structurate astfel încât studenţii să poată continua să lucreze în timp ce urmăresc educaţia lor. Elevii care urmăresc un EMBA Mexic vor câştiga competenţe în fundamentele de afaceri, cum ar fi finanţe, contabilitate, tehnologia informaţiei, de marketing, etica, şi economie, în timp ce concentrându-se pe conducere şi de management.Elevii de EMBA programelor Mexic vor să înveţe să gândească critic pentru luarea de decizii strategice în mediul de afaceri la nivel mondial în schimbare.


Luaţi în considerare un EMBA Mexic pentru a vă ajuta să avanseze în carieră. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!

rezultate găsite Filter

MBA pentru directori

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Part time Octombrie 2019 Venezuela Caracas Panama orasul Panama China Shanghai Columbia Bogota Franţa Paris Mexic Buenavista Statele Unite ale Americii New Orleans + 11 mai mult

Executive MBA oferă o viziune strategică, multidisciplinară și sistematică de management, metodologii și experiențe inovatoare de învățare ...

EGADE - WP Carey Executive MBA

EGADE Business School
Campus Part time 15 luni August 2020 Mexic Mexico City

Investiți într-un MBA Executive de clasă mondială, care vă pregătește pentru mai multe oportunități de conducere superioară și vă conectează la o rețea globală puternică.