Programe de MBA Executiv în Nigeria

Vezi toate cele 2 Studii de EMBA de Top în Nigeria 2018

MBA

Nigeria devine din ce în ce mai bine-cunoscut pentru că este calitatea educației și este acasa, la unele programe excelente de afaceri. Studenții care aleg un EMBA în Nigeria face acest lucru, deoarece există oportunități în curs de dezvoltare pentru dezvoltarea afacerilor și creșterea economică în Nigeria, ceea ce face o locație excelentă pentru studiu. În plus, Nigeria este plin de site-uri fascinante, orașe interesante și diverse culturi, îmbogățindu-și mai mult experiența educațională. Un EMBA în Nigeria este conceput pentru studenții care au o experiență profesională și sunt în căutarea de avansare în carieră în funcții de conducere. Programe de EMBA din Nigeria sunt part-time pentru profesioniști, permițându-le să continue să lucreze în timp ce câștigul salarial un grad. De asemenea, elevii vor avea o experiență unică de a aplica cunoștințele pe care le obține în sala de clasă pentru a carierei lor. Programele vor asigura o înțelegere solidă a principiilor de afaceri subliniind în același timp de management și leadership.Aruncati o privire prin programe de EMBA din Nigeria și pentru a găsi unul care este potrivit pentru tine. Aveți posibilitatea să completați apoi formularul și vă va conecta direct la biroul de admitere școală!

Citește Mai Mult

Modulare Executive MBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Cu jumătate de normă 2 anii March 2019 Nigeria Lagos

Modular Programul de Executive MBA de Lagos Business School este un program intensiv conceput pentru profesioniștii ocupat în căutarea pentru educație de management de calitate, care combină flexibilitatea cu un fundal academic puternic [+]

Modular Executive MBA

&nbsp

Modular Programul de Executive MBA de Lagos Business School este un program intensiv conceput pentru profesioniștii ocupat în căutarea pentru educație de management de calitate, care combină flexibilitatea cu un fundal academic puternic.

Noi recunoaștem că angajatorii din zilele noastre au nevoie de manageri cu o gamă largă de abilități pe care un MBA oferă, și astfel perspectiva de management general, asigură o pregătire adecvată pentru tranziția cu succes la un nivel mai ridicat de responsabilitate.

Ne-am făcut noastre de training mai accesibil profesioniștilor în și în afara Nigeria, astfel încât să puteți sta pe locul de muncă în timp ce câștigul salarial gradul tău de MBA. Structura modulara programului de Executive MBA permite, de asemenea, participanții se aplice imediat noi de învățare la locul de muncă, adăugând astfel valoare incomensurabilă organizațiilor.... [-]


EMBA

Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)
Campus Cu jumătate de normă 24 luni March 2019 Nigeria Lagos

EMBA de la Lagos Business School, Universitatea Pan-african este un program de revigorant și intens, concepute pentru a pregăti potențialilor directori pentru conducerea senior [+]

EMBA

&nbsp

EMBA de la Lagos Business School, Universitatea Pan-african este un program de revigorant și intens, concepute pentru a pregăti potențialilor directori de conducere senior.

&nbsp

Acesta oferă, de asemenea, o înțelegere analitică și integrat de management al afacerii, care permite participanților să aplice cunoștințele și proiect de lucru direct la propriile lor organizații, în timp ce construirea unei rețele puternice de colegii ca-minded pe o mare varietate de industrii. Programul oferă directori viitoare instrumentele și perspectivele necesare pentru a conduce cu succes organizațiile lor în viitor.

&nbsp... [-]