EMBA

Generalități

Programul de descriere

EMBA

&nbsp

EMBA de la Lagos Business School, Universitatea Pan-african este un program de revigorant și intens, concepute pentru a pregăti potențialilor directori de conducere senior.

&nbsp

Acesta oferă, de asemenea, o înțelegere analitică și integrat de management al afacerii, care permite participanților să aplice cunoștințele și proiect de lucru direct la propriile lor organizații, în timp ce construirea unei rețele puternice de colegii ca-minded pe o mare varietate de industrii. Programul oferă directori viitoare instrumentele și perspectivele necesare pentru a conduce cu succes organizațiile lor în viitor.

&nbsp

Scopul nostru este de a crea un mediu în care participanții pot învăța cum să se ocupe de problemele reale dificile de sondare, discutarea și lucrează împreună ca o echipă pentru realizarea o înțelegere mai profundă decât poate face vreodată pe cont propriu. EMBA amplifica punctele forte și construiește sinergii între membrii echipei.Veți învăța cum să-și exercite judecata, să ia decizii mai bune și să își asume responsabilitatea. În acest sens, veți descoperi, de asemenea, cum să comunice eficient în clasă și la locul de muncă, și de pârghie pe toate ideile excelente pe care le obține cu privire la programul. EMBA este cel mai bun pentru persoanele în locuri de muncă cu normă întreagă, în poziții care să le permită să aplice ceea ce au învățat în timp ce finaliza un program academic riguros. Expunerea este dincolo de locul de muncă, aceasta este o experiență bine rotunjite, care oferă participanților o viziune echilibrată asupra vieții.

&nbsp


Structura și Curriculum


Programul este livrat în șase semestre de 14 săptămâni răspândit peste două sesiuni pentru o perioadă de 24 de luni. O sesiune începe în ianuarie și se încheie în luna decembrie. Clasele ține vinerea de la un și 30 seara - 07:45 și sâmbăta de la 09:00 -1.45 pm În plus, există o săptămână intensivă de cinci zile o dată pe semestru, unde clase ține de la 09:00 - 03:30 de luni până vineri.Nu există cursuri de sâmbătă după o săptămână intensivă.

&nbsp

&nbsp

EMBA de învățare Obiectiv

&nbsp

Programul este conceput pentru a dezvolta manageri și antreprenori, care sunt:

&nbsp

 • Abilitatea de a gestiona oameni și procese
 • Abilitatea de a gândi strategic
 • Încrezător într-o gamă largă de funcții
 • Confortabil într-un mediu de lucru la standarde internaționale

&nbsp

&nbsp

Cine trebuie să solicite

&nbsp

Cautam oameni din diferite medii de lucru, care vor contribui la și de a beneficia de program. Participanții EMBA beneficia cel mai mult în cazul în care sunt în poziții de la locul de muncă care să le permită să aplice cunoștințele și competențele dezvoltate în sala de clasă. Majoritatea participanților sunt în treizeci de ani, și au, în medie, nouă ani de experiență de lucru, inclusiv posturi cu responsabilități de management, acest lucru se datorează faptului că EMBA se bazează foarte mult pe experiența participanților la program. Participanții, de asemenea, provin dintr-o varietate de industrii și medii, de la întreprinderi mici la multinaționale, atât în ​​sectorul public și privat.

&nbsp

&nbsp

Admitere criterii / Necesitati

&nbsp

Candidații pentru admiterea în programul de Executive MBA trebuie să îndeplinească toate cerințele următoare.

&nbsp

 • Cinci credit trece inclusiv limba engleză și matematică la nivel O.
 • Calificare minimă de un grad de clasa a doua mai mici de la o universitate sau o diplomă post-universitare (PGD) de la o universitate recunoscută pentru candidații cu grade de clasa a treia sau diplome naționale mai mari.
 • Cel puțin șapte ani de experiență de muncă post-calificare.
 • O performanță satisfăcătoare la GMAT.
 • Evaluare satisfăcătoare a candidaților capacitate, profesionalism, maturitate, experiență profesională trecut intelectuală și motivație pentru muncă, printr-un interviu. (Numai candidații preselectați sunt intervievați).
 • În calitate de candidați vor trebui să combine cerințele program cu munca lor, vor fi, de asemenea, nevoie de o aprobare explicită a companiei permite candidaților de a efectua aceste studii.

&nbsp


Cum se aplică

&nbsp

Cererea de EMBA se face on-line pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, aplicațiile trebuie să fie finalizate până la termenul limită indicate în fiecare an.

&nbsp

Termenul limita de aplicare pentru sesiunea ianuarie 2014 este 06 septembrie 2013

&nbsp

Aveți opțiunea de a lua examenul la Școala 's de intrare ca programate, sau de a face Graduate Admission Test Management (GMAT) în orice moment și care au scorul de test trimis la noi înainte de termenul limită. Datele pentru sesiunea ianuarie 2014 sunt după cum urmează:

 • GMAT Termen limita: 07 octombrie 2013
 • EMBA examen de admitere: douăzeci și unu septembrie 2013
 • Taxa de examinare: N5, 000
 • Taxa de cerere: N5, 000

&nbsp


Taxe EMBA


Programul de Executive MBA costă în prezent N1, 975000 per sesiune. Taxa se plătește în rate, la începutul fiecărui semestru, și se acopera taxele de scolarizare, materialele de curs și de mese. Taxa este de asemenea supus unor revizuiri periodice.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Niger ... Citeste mai mult

LBS is a community of people committed to creating and transmitting management and business knowledge based on a Christian conception of the human person and of economic activity and relevant to Nigeria and Africa at large. We strive to be a world-class business school which will have a significant impact on the practice of management. Citește mai puţin