MBASTUDIES

Vezi toate cele Studii de Afaceri de Top în Norvegia 2020

Norvegia se mândreşte cu faptul că un mediu multicultural şi internaţionalizat, care oferă educaţie de înaltă calitate pentru studenţii din toată lumea. In afara de peisaje frumoase Norvegiei şi stil de viaţă activ, elevii pot beneficia de vastă reţea de profesionişti de afaceri şi companii naţionale şi multinaţionale.


Studenţii din toată lumea obţine gradul lor de EMBA Norvegia, acest site este un mediu interesant şi stimulativ de învăţare ca elevii să ia perspective globale şi pot învăţa de la alţii cu medii diverse. EMBA se concentreze pe programe de Norvegia management şi leadership, cu un accent specifice industriei, cum ar fi financiar sau de marketing. Cu un EMBA Norvegia, elevii au de asemenea posibilitatea de a participa la un seminar internaţional. Absolvenţii de EMBA Norvegiei avans de multe ori în cariera lor la managementul superior şi funcţii de conducere executive.


Dacă acest lucru sună de interes pentru tine, apoi ia în considerare un EMBA Norvegia.Parcurgeţi opţiunile de mai jos şi să găsească programul pentru tine!

rezultate găsite Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
EMBA
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul Executive MBA este organizat în strânsă colaborare cu parteneri strategici din mediul academic. Conținutul acestui program este o potrivire perfectă pentru nevoile p ...

Citeste mai mult