MBASTUDIES.RO

Caută Studii de EMBA de Top în Oceania 2019/2020

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

MBA este un program conceput pentru studenții care doresc să continuare competențele lor academice și să le aplice în situații reale de afaceri reale. Se ghidează elevii să reflecteze și repoziționa ei în ceea ce privește alegerea carierei lor viitoare. Elevii câștiga o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de o gamă largă de domenii de activitate și de a folosi aceste abilități pentru a contribui la directia strategica a unei afaceri.

Vrei să studieze în Oceania? Cele două mai în destinațiile din studiu a cererii pe Oceania: Australia și Noua Zeelandă, atât împreună ofera o aventură de studiu mai puțin frecvente și foarte distinctiv.

Contactează Direct Școlile MBA Executive în Oceania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Executive Master de administrare a afacerilor

IPMI International Business School
Campus La zi Indonezia Jakarta

Acesta este programul de bază al Business School IPMI. Programul, cu îmbunătățirea continuă, a fost difuzate de douăzeci de ani și a produs un număr de manageri și lideri profesioniști.

Master în Administrarea Afacerilor (Executive)

University of Wollongong Faculty of Business
Campus Part time 2 ani Înscriere Deschisă Australia North Wollongong Sydney + 1 mai mult

Master of Business Administration Executive (EMBA) oferă o suită integrată de capabilități teoretice și profesionale sofisticate pentru directori, cei care aspiră la funcții executive și antreprenori.