Filter
EMBA
Pakistan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele Studii EMBA de Top în Pakistan 2019/2020

Pakistanul este o ţară populată, cu o bogată istorie şi cultură. În piaţă globalizată, Pakistanul a devenit o locaţie atractivă pentru mulţi elevi internaţionale ca şcolile oferă mai multe programe de gradul în multe sectoare. Instituţiile de învăţământ din Pakistan încearcă să devină mai multiculturale şi internaţionalizate.


EMBA Pakistan programe sunt concepute pentru profesioniştii din mijlocul carierei care doresc pentru a avansa în funcţii de conducere. EMBA Pakistan este conceput astfel încât studenţii să poată urmări gradul lor, fără a întrerupe carierele lor. Elevii de EMBA Pakistan va obţine o fundaţie solidă în principiile de afaceri, cum ar fi finanţe, marketing, tehnologia informaţiei, şi de etică, cu un accent pe managementul. Elevii vor învăţa să gândească critic pentru a lua decizii strategice într-un rol de management. Prin învăţarea experienţială, elevii EMBA Pakistan vor învăţa să aplice teoria în practică.


Aruncaţi o privire prin opţiunile de EMBA Pakistan de mai jos şi să ia urmatorul pas spre obiectivele dvs.!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

University of Management and Technology - Pakistan

Executive MBA este o iniţiativă de pionierat, cu un amestec superioare desfăşurat cu succes în UMT, de la lansarea sa în 1992, pentru prima dată în Pakistan. Este un rele ... [+]

Executive MBA

Executive MBA este o iniţiativă de pionierat, cu un amestec superioare desfăşurat cu succes în UMT, de la lansarea sa în 1992, pentru prima dată în Pakistan. Este un relevant IT-program intensiv pentru profesioniştii care doresc o carieră la nivel mondial şi oportunităţi de leadership. Spre deosebire de majoritatea celorlalte programe educaţionale şi de formare, este flexibilă şi nu are nevoie de concediu de la afaceri.

Confruntaţi cu un mediu de afaceri competitive la nivel global şi susţinute de informaţii avansate şi tehnologii de comunicare, structuri organizatorice de afaceri sunt în schimbare rapidă. Succesul în acest loc nouă piaţă necesită echipe de directori care lucrează în funcţii şi graniţe. Astazi, liderii de afaceri experienţa provocărilor cu care sunt unice, diferite de cele dintr-o generaţie în urmă. ... [-]

Pakistan Lahore
Aprilie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză