MBASTUDIES

Vezi toate cele Studii EMBA de Top în Pakistan 2020

Pakistanul este o ţară populată, cu o bogată istorie şi cultură. În piaţă globalizată, Pakistanul a devenit o locaţie atractivă pentru mulţi elevi internaţionale ca şcolile oferă mai multe programe de gradul în multe sectoare. Instituţiile de învăţământ din Pakistan încearcă să devină mai multiculturale şi internaţionalizate.


EMBA Pakistan programe sunt concepute pentru profesioniştii din mijlocul carierei care doresc pentru a avansa în funcţii de conducere. EMBA Pakistan este conceput astfel încât studenţii să poată urmări gradul lor, fără a întrerupe carierele lor. Elevii de EMBA Pakistan va obţine o fundaţie solidă în principiile de afaceri, cum ar fi finanţe, marketing, tehnologia informaţiei, şi de etică, cu un accent pe managementul. Elevii vor învăţa să gândească critic pentru a lua decizii strategice într-un rol de management. Prin învăţarea experienţială, elevii EMBA Pakistan vor învăţa să aplice teoria în practică.


Aruncaţi o privire prin opţiunile de EMBA Pakistan de mai jos şi să ia urmatorul pas spre obiectivele dvs.!

rezultate găsite Filter

Executive MBA

University of Management and Technology - Pakistan
EMBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Executive MBA este o iniţiativă de pionierat, cu un amestec superioare desfăşurat cu succes în UMT, de la lansarea sa în 1992, pentru prima dată în Pakistan. Este un relevant ...

Citeste mai mult