MBASTUDIES

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale Wrocław Polonia 2021

Pentru cei care au acuulat o cantitate semnificativă de experiență profesională în afaceri și care sunt pregătiți pentru a munci pe o poziție mai proeminentă, un MBA Executiv (EMBA) este următorul pas. Printre subiectele explorate se numără cursurile de contabilitate, conducere și finanțe.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Wrocław este considerat ca fiind al treilea cel mai mare centru de educație în Polonia. În treizeci de instituții bine cunoscute, există mai mult de 135.000 de elevi. Universitatea Wrocław din orașul oferă mediul academic sănătos pentru studenții locali și din străinătate.

Vezi Programe de MBA Executiv în Statele Unite ale Wrocław în Polonia 2021

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Wroclaw University of Economics and Business
EMBA
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Executive MBA (Executive Master of Business Administration) - prescurtat ca EMBA - este un program intensiv part-time care duce la un master în management. Studenții care comp ...

Citeste mai mult