MBASTUDIES

Vezi toate cele 2 MBA Executive de Top în Portugalia 2021

Portugalia a muncit din greu în ultimii ani de a furniza programe de înaltă calitate academică în universităţi şi instituţii de învăţământ. Există un număr tot mai mare de programe oferite în limba engleză, care rezultă în mai mulţi studenţi şi internaţionale, mai ales Portugalia ca destinaţie pentru un grad EMBA.


EMBA Portugalia este structurat pentru profesioniştii din domeniul afacerilor încearcă să stimuleze cariera lor în management şi funcţii de conducere executive. EMBA Portugalia elevii vor dobândi o bază de cunoştinţe de afaceri, cu un accent pe management. Elevii de EMBA Portugalia sunt capabili de a alege un domeniu de specializare, cum ar fi finanţe, marketing, resurse umane, sau comportament organizaţional. Absolvenţii de EMBA Portugalia sunt de aşteptat să fie în măsură de a gândi strategic şi de critic în procesul de luare a deciziilor, şi să fie lideri şi manageri eficace.


Dacă EMBA Portugalia suna interesant pentru tine, apoi să ia o privire prin optiunile de mai jos şi să găsească programul pentru tine!   

rezultate găsite Filter

Executive MBA

ISCTE Executive Education
EMBA
01 Sept 2021
<
Frecvență redusă
31 Iul 2021
Portuguese (Portugal)
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Executive MBA de la ISCTE Executive Education oferă participanților dezvoltarea abilităților esențiale pentru management, într-o panoramă internațională competitivă, complexă ...

Citeste mai mult

Executive MBA

ISAG - European Business School
EMBA
<
Frecvență redusă
Engleză
Portuguese (Portugal)
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Pregătiți-vă pentru funcții de management executiv în IMM-uri și companii mari, cu o pregătire solidă în mai multe domenii de management. Dezvoltarea abilităților esențiale de ...

Citeste mai mult