Filter
EMBA
Zimbabwe Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate Programe de EMBA în Programe executive în Zimbabwe 2019

Un EMBA ar putea fi soluția. Acesta vă permite să păstrați locul de muncă, să învețe de la experți și aplica noi competențe imediat înapoi în forța de muncă.

Există multe motive pentru care ar putea vedea in vizita Zimbabwe. De la atractii turistice la multe caracteristici istorice și setările politice ale țării va sufla mintea ta departe în timp ce încerca să înțeleagă viață în Zimbabwe. În ciuda situației economice infam al țării, oamenii se bucură învățământul superior accesibil și abilitățile predate in universitatile de aici. Calitatea de competențele inginerești aici este de mare cum este reglementat de Institutul Zimbabwe a Inginerilor. Puteți să fiți siguri de obtinerea de formare de calitate așa cum vă bucura de sejurul dvs. în Zimbabwe.

Diplome de EMBA de Top în Programe executive în Zimbabwe 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Programe executive, Zimbabwe

Studii
Locație
Zimbabwe
Tip de studiu
Ritm
Africa University - Zimbabwe

Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a ... [+]

Programul de MBA este conceput pentru a oferi o înțelegere de bază a domeniului de management, precum și aprofundarea cunoștințelor într-o zonă selectată, în scopul de a pregăti absolvenții săi pentru funcțiile de management general. Programul este conceput pentru a integra teoria și practica referitoare la mediul african în contextul globalizării.

Cerințe de intrareO diplomă de prim grad de o universitate recunoscută de Universitatea Africa sau o calificare profesională obținută prin studii și examene formale și recunoscută ca echivalent de diplomă de către AUCel puțin 4 ani de experiență de muncă post-calificare într-o funcție de conducereCompetența în matematică de bază nu sub nivelul GCE 'O'În cazuri excepționale, studenții care posedă alte calificări de învățământ terțiar, pe lângă cele specificate mai sus și care au un istoric bun de experiență managerială sau antreprenorială, pot fi luați în considerare pentru a fi admiși în program.Structura programuluiAnul un semestru Unu/>MEC501 Economie (3 credite)MAC501 Contabilitate financiară și de management (3 credite)MBA501 Metode de cercetareMBA502 Tehnologia Informației (2 credite)Gestionarea MMS 502MKT501 Managementul marketingului (3 credite)... [-]
Zimbabwe Mutare
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză