EMBA în Retail Management De învăţare la distanţă

Privește Programe de EMBA în Retail Management De învăţare la distanţă 2019

Retail Management

Un EMBA ar putea fi soluția. Acesta vă permite să păstrați locul de muncă, să învețe de la experți și aplica noi competențe imediat înapoi în forța de muncă.

MBA în Retail Management este un program conceput pentru studenții care doresc să construiască cariera lor specializat nu numai în managementul de vânzare cu amănuntul, dar, de asemenea, la bunuri de consum și de distribuție. Elevii din această cunoaștere câștig MBA și abilități fundamentale de bază de afaceri de management, marketing, contabilitate și comunicare. Subiecte, cum ar fi, cultura de consum, comportamentul consumatorilor, activități internaționale, etică, tehnologie și probleme sociale legate de vânzare cu amănuntul sunt, de asemenea, parte a studiului.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Solicită Informații Diplome de EMBA în Retail Management De învăţare la distanţă 2019

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub EMBA{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Retail Management

Caută programe similare aici