MBASTUDIES

Vezi toate cele 2 Studii de MBA Executiv de Top în România 2021

România a devenit recent o destinaţie populară pentru studenti care doresc învăţământul superior. România oferă de clasă mondială instituţiile de învăţământ şi a programelor de studii, printre ele fiind EMBA România. România oferă o atmosferă incitantă, cu bogata cultura si istorie, pentru a completa experienţa educaţională.


EMBA România pregăteşte pe elevi să fie lideri în afaceri. EMBA România atrage studenţi din întreaga lume, sporind programul pe măsură ce elevii îşi perfecţioneze cunoştinţele şi experienţa unică la masa. Elevii de EMBA România se va concentra pe managementul câştigând în acelaşi timp cunoştinţe fundamentale de afaceri, cum ar fi marketing, finanţe, operaţiuni, etică şi contabilitate. Prin cursuri provocatoare, proiecte, şi seminarii, elevii vor învăţa cum să aplice teoriile diferite afaceri si management în practică.


Dacă sunteţi în căutarea pentru un mod de a avansa in cariera, apoi ia în considerare EMBA România. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!                   

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Tiffin University Bucharest
EMBA
<
Frecvență redusă
<
19 luni
Engleză
Campus

În câteva cuvinte, Tiffin Executive MBA. Este programul care vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a ieși în evidență în lumea afacerilor, atât la nivel loc ...

Citeste mai mult

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
EMBA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Alianța academică creată de ASEBUSS și Universitatea de Stat din Kennesaw pune în valoare punctele forte ale fiecărui program în beneficiul studenților și facultăților. ...

Citeste mai mult