MBASTUDIES.RO

Vezi toate cele 2 Studii de MBA Executiv de Top în România 2019/2020

România a devenit recent o destinaţie populară pentru studenti care doresc învăţământul superior. România oferă de clasă mondială instituţiile de învăţământ şi a programelor de studii, printre ele fiind EMBA România. România oferă o atmosferă incitantă, cu bogata cultura si istorie, pentru a completa experienţa educaţională.


EMBA România pregăteşte pe elevi să fie lideri în afaceri. EMBA România atrage studenţi din întreaga lume, sporind programul pe măsură ce elevii îşi perfecţioneze cunoştinţele şi experienţa unică la masa. Elevii de EMBA România se va concentra pe managementul câştigând în acelaşi timp cunoştinţe fundamentale de afaceri, cum ar fi marketing, finanţe, operaţiuni, etică şi contabilitate. Prin cursuri provocatoare, proiecte, şi seminarii, elevii vor învăţa cum să aplice teoriile diferite afaceri si management în practică.


Dacă sunteţi în căutarea pentru un mod de a avansa in cariera, apoi ia în considerare EMBA România. Uitaţi-vă la opţiunile de mai jos!                   

rezultate găsite Filter

Executive MBA

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala România Bucureşti

Alianța academică creată de ASEBUSS și Universitatea de Stat din Kennesaw pune în valoare punctele forte ale fiecărui program în beneficiul studenților și facultăților.

Executive MBA București

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campus Part time 18 luni Contactează şcoala România Sardinia Austria Launceston + 2 mai mult

WU Executive MBA București este clasat pe locul 1 în România, având trei acreditare triplă cu AACSB (Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Sociale), EQUIS (Sistemul European de Îmbunătățire a Calității) și AMBA (Asociația de MBA-uri). Elevii beneficiază de reputația excelentă a instituției noastre mamă, WU Vienna, precum și a 200 sau mai multor universități internaționale partenere, ONG-uri, corporații și rețele de carieră.