Filter
EMBA
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Securitate

Un EMBA este un grad de prestigiu disponibil pentru oricine care are o diplomă de licență. Bazându-se pe experiențele anterioare ale studenților, acest program îmbunătățește înțelegerea și le face experți în domeniul lor ales.

Ce este un EMBA în securitate? Proiectat în mod obișnuit pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate pe orice tip de securitate de la IT la protecție, acest program utilizează de obicei cursuri precum evaluarea riscurilor și managementul pentru a ajuta studenții să dezvolte o înțelegere mai profundă a subiectului. Elevii pot studia, de asemenea, procedurile penale, programele de calculator, și securitatea internațională pentru a elimina înțelegerea lor cuprinzătoare a diferitelor niveluri de securitate.

În timp ce înscriși într-un EMBA în Securitate, elevii cultivă, de obicei, mai multe competențe-cheie care le-ar putea ajuta să exceleze în cariera lor aleasă. Gândirea analitică și abilitățile de rezolvare a problemelor pot ajuta elevii să identifice amenințările și să creeze rapid soluții, eventual care să conducă la promovarea locurilor de muncă în viitor. Abilitățile de management al timpului pot fi utile atât în ​​eforturile personale, cât și în cele profesionale.

Deoarece nici două universități nu sunt la fel, costul programelor EMBA variază drastic. Pentru a determina costul exact al unei diplome, este de obicei cel mai bine să contactați școli potențial direct.

Având în vedere că tehnologia se extinde rapid, cererea de candidați cu EMBA în domeniul securității continuă să crească. Mulți studenți își desfășoară cariera ca ingineri de securitate software. Unii aleg să devină analiști în domeniul securității informațiilor, iar alții găsesc locuri de muncă ca arhitecți de securitate. Cei care se ridică la funcții de conducere pot deveni ofițeri de securitate informatică. Pot fi disponibile și posturi ca testere de penetrare sau anchetatori ai criminalității în domeniul securității informațiilor.

Odată cu apariția tehnologiei digitale, universitățile oferă cursuri online pentru a oferi studenților acces la un nivel global de educație. Folosirea claselor on-line permite elevilor să-și echilibreze educația cu familiile și carierele. Pentru a găsi universitatea potrivită, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Securitate

Ionis School of Technology and Management

Experții MBA de management și de tren securitatea cibernetică, care vor fi în măsură să ofere un mediu sigur pentru mizele și provocările evoluția întreprinderii moderne. ... [+]

Din nou lume nouă abordare pedagogică

Flexibilitatea pregătirii de astăzi: pentru fiecare ritmul și viața

1 dinamic model: ateliere, ateliere și proiecte ritm durabil 1: 1 seara pe săptămână (3 ore) + 1 sâmbătă pe lună (7h) 1 de formare pentru manageri: timpul de instruire este compatibil cu obiectivele profesionale (15 până la 18 luni, în funcție de sistemul de siguranță de integrare) 1 model de adaptabil: sistemul permite atât fața, că telecomanda pentru toate evenimentele, inclusiv proiecte pentru a face față oricărei neprevăzute 1 flexibile de învățare: Este posibil să se ajungă la drum în timpul antrenamentului

„Plus“... [-]

Franţa Le Kremlin-Bicêtre
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
15 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză