MBASTUDIES

Compară 2 Programe de EMBA în Sisteme de informare

Pentru profesioniștii care se confruntă cu o decizie între avansarea educației și menținerea carierei lor curente cu normă întreagă, un program de Master Executive de Administrare a Afacerilor oferă o alternativă. Un EMBA este potrivit pentru lucrători cu experiență full-time și le permite să ia cursuri pe o bază săptămânală pentru a se potrivi programul lor de lucru.

Studenții potențiali se pot întreba: "Ce este un EMBA în sistemele informatice?" Cei interesați de o carieră în managementul orientat spre IS ar beneficia de acest program. Cursurile se concentrează, în mod obișnuit, pe principiile și designul modern al IS și pe aplicațiile acestora în ceea ce privește managementul afacerilor și eficiența organizațională. Gestionarea bazelor de date, comunicațiile de rețea și analiza datelor sunt toate aspecte ale materialului acoperit adesea.

Unele dintre beneficiile pe care elevii care le iau în cadrul unui EMBA în sistemele informatice se pot bucura, printre altele, de a dezvolta abilități profesionale importante, cu luarea deciziilor strategice, gândirea critică și comunicarea interpersonală. De asemenea, aceștia își pot extinde setul de instrumente de management cu o înțelegere a arhitecturilor moderne de rețele și baze de date și a modului în care sunt utilizate.

Costurile de înregistrare și de școlarizare pentru un EMBA în sistemele informatice vor varia de la o școală la alta. Elevii se pot aștepta să ia aproximativ doi ani pentru a finaliza programul, dar ar trebui să facă cercetări asupra școlilor interesate să găsească detalii despre program și despre costuri.

Cu un EMBA în sisteme informatice, absolvenții pot găsi numeroase oportunități de carieră în managementul proiectelor IT și analiza de afaceri. Un manager IT sau un responsabil de informații șef poate fi responsabil pentru supravegherea și analizarea soluțiilor de securitate cibernetică în cadrul companiei sau pentru clienții companiei. Managerii IT, de asemenea, lucrează pentru a instrui și a ghida un nou personal folosind sau menținând sistemele informatice ale companiei. În cele din urmă, analiștii de date își găsesc locul de muncă în cadrul companiilor care se ocupă de prelucrarea și gestionarea datelor importante pentru clienți.

Elevii au multe resurse pentru a se întoarce online pentru a afla mai multe despre un EMBA în sistemele informatice și unde să ia un astfel de program. Pentru a găsi opțiuni pentru învățarea online, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Sisteme de informare Filter

Executive MBA ISG EPITA Managementul transformării digitale

IONISx
EMBA
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Limba franceza
Online

Programul Executive MBA ISG EPITA Managementul transformării digitale se adresează managerilor și viitorilor manageri care, pe lângă abilitățile lor profesionale în domeniile ...

Citeste mai mult

Executiv în domeniul gestionării utilităților

IIMT University of Fribourg
EMBA
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Executive MBA oferă participanților competențele analitice, funcționale și interpersonale necesare pentru succesul într-o TIC din ce în ce mai complexă și globală

Citeste mai mult