12 EMBA Programe în Spania for 2024

EMBA Programe în Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania

    Part time

    20 Luni

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Executive MBA al Esade este un program de 20 de luni, cu fracțiune de normă, cu scopul de a instrui directori superiori, permițându-le să combine munca cu cele mai bune educații de management. Programul a fost conceput pentru a vă ajuta să deveniți un lider global capabil să inspire și să stimuleze schimbarea în cadrul companiilor, conducând cu încredere în setări incerte și oferind o nouă perspectivă provocărilor cu care se confruntă companiile și echipele manageriale ale acestora.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    14 Luni

    În campus

    Spaniolă

    În fiecare fază a programului, implementăm cea mai potrivită metodologie pentru a încuraja „învățarea prin practică”. Tot ceea ce se întâmplă în clasă și în afara ei este conceput pentru a avea un impact direct asupra zilei tale. Gama de metodologii diferite reflectă ceea ce corporațiile cer profesioniștilor în ceea ce privește abilitățile, cum ar fi capacitatea de a reflecta, capacitatea de a acționa în fața schimbărilor, versatilitatea de a lucra în echipe multidisciplinare și capacitatea de a face față provocărilor unui plan global. mediu inconjurator.

    • Madrid, Spania
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive Master Business Administration din Madrid este predat în campusul ESIC Business & Marketing School . Campusul nostru din Madrid s-a deschis în 2021 și are 40 de săli de clasă, un auditoriu pentru 300 de persoane, 16 săli de lucru, 5 puncte de întâlnire, o sală de sport, o sală de mindfulness, o cantină și multe altele.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive MBA EAE MBA-ul nostru part-time, creat pentru a vă stimula dezvoltarea profesională, fie în cadrul unei companii existente, fie în construirea propriei afaceri. EMBA este conceput pentru directori și antreprenori cu mai mult de șase ani de experiență, ambiție și spirit de inovație. Programul Executive MBA se comportă ca un ecosistem care îmbunătățește dezvoltarea abilităților analitice și de conducere prin tehnici actualizate și practice, oferindu-vă în același timp flexibilitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive MBA de la UPF Barcelona School of Management este programul de dezvoltare managerială care vă permite să oferiți un impuls definitiv carierei profesionale și vă pregătește să conduceți companii cu o viziune globală și inovatoare. Executive MBA este un master oficial, acreditat de AMBA și susținut de rigoarea și excelența Universității Pompeu Fabra.

    • Online

    La zi

    10 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Spaniolă

    Nu rata ocazia de a face un pas înainte în cariera ta profesională în cadrul sectorului sportiv. Specializează-te în management sportiv și învață de la cei mai buni - Real Madrid CF - un lider mondial în inovare și management sportiv.

    • Spain Online, Spania

    Part time

    12 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Executive MBA oferă participantului un contact real cu inovația și o abordare a celor mai actuale tendințe în management.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Executive MBA (EMBA) al OBS Business School are un impact asupra viziunii strategice, internaționale și inovatoare a managementului afacerilor, în timp ce orice persoană responsabilă de o organizație de afaceri, sau de o zonă a acesteia, trebuie să aibă o viziune holistică a companiei, să înțeleagă că orice decizie strategică trebuie să fie aliniată cu strategia companiei și făcută într-un mod inovator. Masterul în managementul afacerilor este axat pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a conduce un proiect de afaceri, a-și asuma responsabilitatea pentru o zonă a companiei sau a-ți începe propria afacere.

    • Madrid, Spania

    Part time

    15 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Universitatea Brown și IE Business School au creat o alianță unică pentru a oferi un Executive MBA cu trei certificări la nivel global. Împreună, educăm lideri reflexivi, factori de schimbare și antreprenori cărora le pasă de implicațiile umane și societale ale afacerilor. Peste 15 luni, vă veți alătura unei cohorte internaționale de colegi și vă veți lua parte la o călătorie academică riguroasă cu profesori de renume. Cu lecții online și în persoană, curriculumul unic încorporează o abordare umanistă pentru înțelegerea modului de a face afaceri. Începând cu subiecte precum finanțele și antreprenoriatul, programul va explora apoi domenii axate pe impactul societal, cum ar fi globalizarea, sustenabilitatea, diversitatea și echitatea și impactul istoriei asupra lumii noastre moderne.

    • Madrid, Spania
    • Online

    Part time

    20 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Executive MBA de la IE Business School îți dă putere să-ți perfecționezi abilitățile de conducere și să-ți perfecționezi cunoștințele de afaceri în timp ce te pregătești pentru a face față mediului de afaceri în schimbare rapidă de astăzi. Alături de un grup internațional de colegi și profesori experți cu idei similare, veți obține informații de ultimă oră, globalizate, pentru a genera succesul pe termen lung în peisajul competitiv actual al afacerilor. Veți învăța de la academicieni de top și veți aplica imediat informații neprețuite în munca de zi cu zi. Te-ai dovedit deja a fi un lider experimentat în industrie. Acum este momentul să duceți aceste abilități la nivelul următor cu Executive MBA.

    • Madrid, Spania

    Part time

    14 Luni

    În campus

    Engleză

    MBAi Executive (MBAiE) este rezultatul combinării experienței îndelungate a lui La Salle ca școală de afaceri în SUA (universitați proprii).

    • Barcelona, Spania
    • Madrid, Spania
    • + 2 more

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Un mare program. Două formate diferite. O alegeţi depinde de tine! IESE Global Executive MBA Programul este conceput să fie diferite.