MBASTUDIES

Vezi Studii de EMBA în Studii de administrație 2021 în Statele Unite ale Al Bukayriyah în Arabia Saudită

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și marketing. Acest studiu academic urmărește să îi pregătească pe studenți pentru a lucra în afaceri, fie într-un rol de conducere, fie ca parte a unei echipe.

Arabia Saudita este una dintre cele două țări numite pentru familiile lor regale, împreună cu Regatul Hașemit al Iordaniei. Nu sunt destul de câteva locuri de muncă pentru expatriați în Arabia Saudită. Este 's recomandat pentru a învăța cum să citească arabă, tajweed de bază, și unele competențe de limbă de bază înainte de a veni.

Solicită Informații Studii de EMBA în Studii de administrație în Statele Unite ale Al Bukayriyah în Arabia Saudită 2021

1 Rezultate din Studii de administrație, Al Bukayriyah Filter

Executive MBA SRU

Sulaiman Al-Rajhi Colleges
EMBA
Sept 2021
<
Normă întreagă
Arabic
Campus

EMBA (Master exclusiv în administrarea afacerilor) depășește furnizarea unei acreditări; este pentru cei care deja au un loc de muncă și caută să-și descopere adevăratul poten ...

Citeste mai mult