Filter
EMBA
Danemarca Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Programe de EMBA în Studii de afaceri în Danemarca 2019/2020

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Învățământului superior Danemarca 's pune accentul pe un învățământul tehnic superior prin învățare universitate. Cele mai multe dintre universități daneze oferă, de asemenea, calitatea culturii studenții internaționali, datorită atitudinii sale relaxat scandinav.

Studii de EMBA de Top în Studii de afaceri în Danemarca 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Danemarca

AVT Business School

AVT AMBA acreditat Executive MBA este singurul program de lider global, oferit în Danemarca. ... [+]

MBA Executiv

Executive MBA (Master of Business Administration) la AVT este o călătorie îmbogățită care vă permite să vă perfecționați abilitățile manageriale în timp ce explorați rolurile schimbătoare ale liderilor în mediul de afaceri dinamic de astăzi.

MBA este un program de 18 luni în două părți:

Partea 1 este ACB care durează șase luni / 650 ore de învățare. Partea 2 este MBA care durează încă 12 luni / 1.300 de ore de studiu și se bazează pe finalizarea cu succes a programului CBA.

Prima parte a Executive MBA include un studiu plăcut, de deschidere a ochilor, la Cambridge, din Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii.... [-]

Danemarca Copenhagen
Contactează şcoala
Engleză
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză