Filter
EMBA
Letonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Programe de EMBA în Studii de afaceri în Letonia 2019

Un EMBA sau Executive MBA este un grad de afaceri absolvent de nivel pentru profesioniști și executive. Aceasta le permite să studieze educație executiv de afaceri și de lucru în același timp.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Diplome de EMBA de Top în Studii de afaceri în Letonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Letonia

Riga Business School

RBS Executive MBA este conceput pentru a avansa directori cu experiență la noi culmi de conducere. Programul adaugă noi perspective și instrumente pentru a deja vaste cun ... [+]

RBS Executive MBA este conceput pentru a avansa directori cu experiență pe noi culmi de conducere. Programul adaugă noi perspective și instrumente pentru a deja vaste cunoștințe de management elevilor. Programul acoperă toate aspectele legate de practici de management contemporane. Premier RBS Leadership Development Practică dezvoltă abilități și încredere pentru a pune în aplicare în mod eficient strategia în acțiune. Călătorii europene și globale de studiu oferi perspective și perspective de peste tot în lume.

Programul de Executive MBA RBS este un grad acreditat și recunoscut la nivel internațional în managementul.

Cele mai importante ale programului sunt:... [-]

Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză