EMBA în Studii de Afaceri Cu jumătate de normă în Lituania

Găsește Programe de EMBA în Studii de Afaceri Part time în Lituania 2019

Studii de Afaceri

Programele EMBA sunt opțiunile educaționale flexibile și accesibile pentru profesioniștii care lucrează cu normă întreagă. În astăzi 's piața forței de muncă, ea ' nu e ușor să găsești un avantaj competitiv. Oameni atât angajați și șomeri te uiți la un EMBA.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Contactează Universități Cele Mai Bune Programe de EMBA în Studii de Afaceri Part time în Lituania 2019

Citește Mai Mult

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Cu jumătate de normă 18 luni September 2019 Lituania Vilnius

Studii superioare la nivel internațional Executive MBA la BMI vă permit, ca un manager experimentat sau profesionist în creștere, să vă ridicați deasupra mulțimii [+]

Pentru managerii de top, de către școlile de afaceri de top

Mesajul nostru pentru manageri ambitiosi este simplu

-- a iesi in evidenta!

Distingeți-vă ca un lider de decizie prin îmbunătățirea cunoștințelor practice ale creării de valoare în lumea de afaceri aflată în evoluție rapidă.

Aceasta este ceea ce BMI International Executive MBA este despre - dezvoltarea de viziune și abilități de conducere pentru a putea vedea și să profite de noi oportunități și să adăugați capitole impresionante noi la povestea ta de succes.

IMC însuși se evidențiază printre educatorii din management în mai multe moduri:

rețeaua noastră exclusivă de profesori internaționali de la mai mult de 20 dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. curriculum-ul nostru de vârf destinat managerilor ocupați cu potențial ridicat. realizările impresionante și experiența diversă a managerilor de nivel înalt în fiecare cohorta Executive MBA. și cei 650 de absolvenți, care acum conduc cu succes peste 300 de companii din 30 de țări. ... [-]