MBASTUDIES.RO

Compară 3 Programe de EMBA în Studii de energie

Un Master Executive de Administrare a Afacerilor este o diplomă care oferă directorilor de lucru oportunitatea de a obține o educație suplimentară și de formare specializată cu privire la abilitățile și activitățile de tip manager. Concentrându-se pe cursuri și pe proiecte care promovează gândirea strategică, la nivel superior, acest grad poate să-și îmbunătățească aptitudinile pentru viitor sau succesul continuu într-un rol executiv.

Ce este un EMBA în studiile de energie? În mod obișnuit, direcționarea angajaților care lucrează în prezent pentru o organizație publică sau alt angajator care se concentrează asupra conservării și utilizării energiei, obiectivul principal al unui EMBA în studiile privind energia este de a instrui elevii să pună în aplicare un plan energetic. Acest program va adapta abilitățile elevilor și cunoștințele existente prin prezentarea provocărilor energetice și abordarea strategiilor și tendințelor actuale pentru a depăși aceste provocări.

Elevii care finalizează un EMBA în programul de studii de energie se pot aștepta să găsească abilități de rezolvare a problemelor, deoarece încearcă să rezolve provocările în gestionarea energiei. În plus, aceștia pot, de asemenea, să profite de avantajele conectării la rețele cu persoane asemănătoare și, de asemenea, să învețe să lucreze eficient într-un cadru de grup.

Acest grad special poate varia în funcție de cost, în funcție de instituția în care participă. În general, din moment ce studentul tipic este, de asemenea, un angajat cu normă întreagă, programul va dura probabil doi ani.

Odată ce un student își câștigă EMBA în studiile privind energia, el sau ea poate fi un candidat de top pentru posturile de conducere sau executive care se referă la reducerea deșeurilor, eficiența energetică sau conservarea apei. Deoarece există diferite componente financiare predate, o persoană poate încorpora cu siguranță aceste abilități, precum și pentru a obține o poziție care utilizează aceste abilități în plus față de specializarea în energie. Acest câmp interesant a suferit modificări de-a lungul anilor și este obligat să continue să evolueze, astfel încât specialiștii ar putea fi în căutare.

EMBA în programele de studii de energie pot fi găsite într-o varietate de instituții și universități. Indiferent dacă vă uitați la nivel local, online sau căutați să participați la un program într-un alt oraș, vă puteți aștepta să vă ajustați abilitățile și să vă dezvoltați pe specialitatea dvs. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

3 Rezultate din Studii de energie Filter

Executive MBA în energie

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Online La zi 15 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Norman

Proiectat în colaborare cu industria energetică, EMBA în Energy oferă un MBA de clasă mondială pentru lideri viitoare de energie, care este livrat în primul rând on-line. Acest lucru ar putea fi cea mai bună investiție pe care o face vreodată în cariera ta.

în managementul energiei emba

German Business School
Campus Part time 2 ani Septembrie 2019 Tunisia Tunis

Domeniul major al nostru EMBA in managementul energiei se adresează angajaților care lucrează în organizații publice sau companii (de producție mari consumatoare de energie), cu specializarea în managementul deșeurilor, consumul de energie, procurare, de conservare a apei și a eficienței energetice.

EMBA în petrol și gaze

Kazakh British Technical University (KBTU)
Campus La zi 15 luni Înscriere Deschisă Kazahstan Almaty

EMBA corporative în programul de petrol și gaze are ca scop pregătirea participanților pentru a dezvolta în continuare carierele prin dezvoltarea unei înțelegeri specializate a problemelor cheie specifice industriei de petrol și gaze pentru succesul afacerii. Bazându-se pe temele fundamentale ale afacerilor, domeniile de studiu specializate includ o evaluare a fundamentelor geologice, chestiuni geopolitice cheie care afectează industria, activitățile de gestionare și evaluare a activelor și a activelor de petrol și gaze.