48 EMBA Programe în Studii de Management în Europa for 2024

EMBA Programe în Studii de Management în Europa for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Echilibrați munca și studiul cu acest program part-time care combină experiența captivantă a campusului cu flexibilitatea de care au nevoie profesioniștii ocupați.

    • City of Carlisle, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA este calificarea de conducere principală pentru manageri. Conceput pentru succesul dvs., MBA creează manageri distincti, cu o cunoaștere cuprinzătoare a celor mai noi practici de afaceri. Acest MBA vă oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra lumii afacerilor și vă îmbunătățește cunoștințele și abilitățile în continuare. Oferă o înțelegere mult mai profundă a mediului de afaceri și vă ajută să deveniți manageri capabili. Această calificare globală de standard de aur oferă o experiență riguroasă și provocatoare în afaceri și management postuniversitar în care studenții se dezvoltă alături de alți manageri experimentați și profesioniști în afaceri pentru a le facilita devenirea de manageri sau profesioniști mai eficienți.

    • Amsterdam, Ţările de Jos

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Eliberându-se de abordările convenționale, Executive MBA: Leading with Purpose se referă la crearea de cunoștințe și lucrul împreună pentru a pune întrebări mari și provocatoare și a aprofunda problemele de astăzi și de mâine.

    • Paris, Franţa
    • Roubaix, Franţa

    Part time

    16 Luni

    În campus

    Engleză

    Edhec Executive MBA este un program triplu acreditat de la una dintre școlile de afaceri de top din Europa. Este conceput pentru manageri cu experiență, antreprenori și directori seniori care doresc să experimenteze o transformare profesională.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Executive MBA EAE MBA-ul nostru part-time, creat pentru a vă stimula dezvoltarea profesională, fie în cadrul unei companii existente, fie în construirea propriei afaceri. EMBA este conceput pentru directori și antreprenori cu mai mult de șase ani de experiență, ambiție și spirit de inovație. Programul Executive MBA se comportă ca un ecosistem care îmbunătățește dezvoltarea abilităților analitice și de conducere prin tehnici actualizate și practice, oferindu-vă în același timp flexibilitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi.

    • Rotterdam, Ţările de Jos

    Part time

    21 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Global Executive MBA este un MBA de 21 de luni part-time, conceput în mod special pentru directori cu un minimum de 10 ani de experiență de muncă post-universitară, inclusiv 3-5 ani de experiență managerială.

    • Online

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acest program online de MBA (CMI) de la Arden University oferă avantajul critic pentru a reuși la nivelul superior al afacerii, concentrându-se pe calitățile de conducere, durabilitatea afacerii și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați un start-up de nișă sau operați într-o corporație recunoscută la nivel internațional, programul de MBA al lui Arden vă oferă abilitățile de care veți avea nevoie pentru a vă pregăti afacerea spre succes.

    • Geneva, Elveţia
    • Online

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul Online Executive MBA constă în cursuri de bază pe care trebuie să le parcurgeți. Unele dintre subiecte includ creșterea continuă a AI, Alimentarea unei transformări de cultură, Ține pasul cu erupția de date, roboți, valoare sporită pentru abilitățile umane, automatizarea conduce la noi schimbări de competențe, provocări etice pentru lideri și afaceri.

    • Online Switzerland

    Part time

    10 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Învață abilitățile din lumea reală de care ai nevoie pentru a fi promovat mai repede decât colegii și pentru a deveni un lider sau un antreprenor de succes. Obțineți o diplomă internațională de MBA online, certificări acreditate din Marea Britanie și certificări suplimentare de la Universitatea Harvard, MIT, Columbia, Imperial, IBM și AWS. Dacă doriți să vă diferențiați de concurență, acesta este programul Global Online MBA potrivit pe care să îl urmați!

    • Geneva, Elveţia

    Part time

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest format Executive MBA este conceput pentru profesioniști, directori, manageri cu potențial ridicat și antreprenori care doresc să-și ducă cariera la următorul nivel. Acest program acreditat este clasat pe locul 1 în Elveția și pe locul 4 în lume de către CEO Magazine 2021.

    • Nice, Franţa
    • Online France

    Part time

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    • Online Italy

    Part time

    15 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Berlin, Germania

    La zi

    2 semestre

    În campus

    Engleză

    Pregătește-te pentru următorul pas în carieră. Consolidează-ți expertiza în management și învață cum să-ți folosești abilitățile soft în vremuri de transformare digitală pentru a conduce echipe diverse și internaționale cu Executive MBA General Management.

    • Valbonne, Franţa
    • Belo Horizonte, Brazilia
    • + 6 more

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Participanții la program învață să identifice semnalele slabe, să navigheze între megatendințele interconectate și să dezvolte o abordare interdisciplinară pentru a înțelege lumea dintr-o perspectivă dincolo de cea a managementului tradițional.

    • Warsaw, Polonia

    Part time

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Scopul programului este de a vă oferi o perspectivă holistică asupra celor mai importante probleme manageriale. Gestionarea deciziilor tactice și strategice luate la nivel executiv, monitorizarea performanței și luarea acțiunilor de remediere, abordarea schimbărilor din mediul de afaceri, negocierea tranzacțiilor esențiale, proiectarea sistemelor de comunicare flexibile și eficiente - toate aceste responsabilități necesită diligență, pregătire tehnică și inteligență emoțională. Executive MBA este, în special, axat pe a vă ajuta să creșteți ca lider și să vă schimbați mentalitatea. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea potențialului dvs. de conducere.