$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Studii de sustenabilitate

Un EMBA este un masterat executiv în Business Administration, un grad post-universitare conceput pentru studenții care sunt deja manageri de nivel mediu la locul lor existente de muncă. Programul de gradul le oferă abilitățile de care au nevoie pentru a avansa la nivelul următor, și a devenit lideri în domeniul lor de ales.   Ce este un EMBA în Sustenabilitate? Un EMBA în Durabilit… Citeste mai mult

Un EMBA este un masterat executiv în Business Administration, un grad post-universitare conceput pentru studenții care sunt deja manageri de nivel mediu la locul lor existente de muncă. Programul de gradul le oferă abilitățile de care au nevoie pentru a avansa la nivelul următor, și a devenit lideri în domeniul lor de ales.

Ce este un EMBA în Sustenabilitate? Un EMBA în Durabilitatea învață elevii despre necesitatea de dezvoltare durabilă pe piață modernă, și cum să gestioneze afacerile și proiectele de dezvoltare într-un mod care este ecologic și utilizează resurse regenerabile și surse de energie.

Sustenabilitatea este un domeniu în creștere în lumea afacerilor. Un EMBA în acest domeniu este probabil să devină mai valoros ca un număr tot mai mare de companii se îndrepte spre dezvoltare ecologic.Multe dintre metodele predate de programul își au originile în științele pământului, astfel încât gradul de are avantajul suplimentar de a da studenților un fundal bună de biologie.

Costul total al unui EMBA în Durabilitatea variază în funcție de universitate pe care o alegeți să participe. Cu toate acestea, programul de gradul este conceput pentru a dura aproximativ doi ani, astfel încât costurile totale ar trebui să fie estimate în consecință.

Există mai multe locuri de muncă disponibile pentru titularul unui EMBA în Sustainability. Companiile din o mare varietate de industrii, atât în ​​sectorul public și privat, recunosc valoarea dezvoltării durabile, iar în viitorul apropiat va fi în căutarea de a angaja manageri care sunt capabili sa faca o dezvoltare durabilă în realitate. Sectorul non-profit are, de asemenea, o mulțime de locuri de muncă disponibile pentru cei interesati de sustenabilitate. Profesioniștii pot lucra consultanți independenți sau de lucru direct pentru organizațiile non-profit din întreaga lume.

Există mai multe avantaje pentru a studia pentru un EMBA în Sustenabilitate on-line. Programe online permite studenților să studieze în conformitate cu un program mai flexibil, care este ideal pentru profesioniștii care lucrează. Studiu on-line, de asemenea, permite elevilor să participe universități din întreaga lume, fără a lăsa acasă. Alți studenți se pot simți mai confortabil de învățare într-un mediu clasă. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Copenhagen Business School
Copenhaga, Danemarca

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of busi ... +

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of business, the triple-accredited CBS Executive MBA is an investment in your future, developing your skills base, mindset, and confidence and supporting you to take that next big leap in your career. As part of your CBS EMBA, you will be able to choose from four concentrations: Digitalisation, Entrepreneurship, Governance & Sustainability, or Finance. -
EMBA
Frecvență redusă
21 - 25 luni
Engleză
Sept 2022
01 Aug 2022
Campus