MBASTUDIES

3 Programe de MBA Executiv Cu jumătate de normă în Suedia

Programele EMBA sunt opțiunile educaționale flexibile și accesibile pentru profesioniștii care lucrează cu normă întreagă. În astăzi 's piața forței de muncă, ea ' nu e ușor să găsești un avantaj competitiv. Oameni atât angajați și șomeri te uiți la un EMBA.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Cele Mai Bune 3 Programe de EMBA Part time în Suedia 2021

rezultate găsite Filter

SSE MBA Executive Format

Stockholm School of Economics
EMBA
Dec 2021
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Campus

Provocați-vă cu Executive MBA de 18 luni, livrat cu jumătate de normă, cu sustenabilitate integrată pe tot parcursul programului! Programul este oferit în limba engleză pe tre ...

Citeste mai mult

Gothenburg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
EMBA
<
Frecvență redusă
<
21 luni
Engleză
Campus

Triple Crown Accredited Part time Programul Executive MBA în limba engleză la Universitatea din Gothenburg School of Economics and Law, Suedia.

Citeste mai mult

EMBA

Stockholm University - Stockholm Business School
EMBA
<
Frecvență redusă
<
4 semestre
Engleză
Suedez
Campus

Programul Executive MBA oferă o experiență educațională unică axată pe practicile internaționale de conducere și management aplicabile liderilor organizațiilor actuale și viit ...

Citeste mai mult