MBASTUDIES

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale Gothenburg Suedia 2020

Destinat pentru profesioniștii care deja au cunoștințe practice semnificative, un program postuniversitar de MBA Executiv (EMBA) este conceput pentru a le oferi studenților instrumentele necesare pentru a avansa în carieră. Poți chiar și să lucrezi în timp ce studiezi, deoarece experiența din lumea reală îmbogățește mediul de învățare.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Orașul Göteborg este situat pe coasta de vest a Suediei. Este al 2-lea cel mai mare oras din tara si are peste 500.000 de locuitori. Gothenburg are două universități Chalmers University of Technology si la Universitatea din Gothenburg.

Vezi Programe de MBA Executiv în Statele Unite ale Gothenburg în Suedia 2020

rezultate găsite Filter

Gothenburg Executive MBA

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
EMBA
<
Part time
<
21 luni
Engleză
Campus

Triple Crown Accredited Part time Programul Executive MBA în limba engleză la Universitatea din Gothenburg School of Economics and Law, Suedia.

Citeste mai mult