close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Programe de EMBA în Tehnologie

De lucru ca un director de tehnologie poate fi exigent. Câștigul salarial un grad mai mare vă poate ajuta să ciment publica ca un lider în departamentul de tehnologie a afacerii dumneavoastră. Păstrarea de locuri de muncă în timp ce câștigul salarial gradul dvs. este de multe ori posibil cu un EMBA în tehnologie. Ce este un EMBA în tehnologie? Programele EMBA se concentreze pe profe… Citeste mai mult

De lucru ca un director de tehnologie poate fi exigent. Câștigul salarial un grad mai mare vă poate ajuta să ciment publica ca un lider în departamentul de tehnologie a afacerii dumneavoastră. Păstrarea de locuri de muncă în timp ce câștigul salarial gradul dvs. este de multe ori posibil cu un EMBA în tehnologie.

Ce este un EMBA în tehnologie? Programele EMBA se concentreze pe profesioniștii care au ajuns la funcții de conducere în cadrul companiilor lor. Acest program special analizează tehnologia și managementul de concentrându-se pe design și dezvoltare de produs și gestionarea sistemelor de informare. Pot fi, de asemenea, necesară cursuri de afaceri de bază, cum ar fi contabilitate pentru manageri, managementul de marketing, management de proiect și mai mult. Fiecare dintre clasele de obicei, are un spin care se aplică fiecare subiect în rolul dumneavoastră ca un lider executiv în afacerea dumneavoastră. Programe poate dura unul sau doi ani.

În timp ce unele dintre aceste cursuri pot părea intensiv, cel mai mare beneficiu pentru un program de EMBA este că puteți participa, de obicei, cursuri în timp ce lucrează cu normă întreagă.Multe cursuri pot fi chiar disponibil on-line, ceea ce le face perfecte pentru cei care au nevoie de optiuni de învățare la distanță.

Costul de a câștiga o tehnologie EMBA depinde de instituția care furnizează programul și cât timp durează programul. Dacă vi se va cere să călătorească pentru o parte a studiilor, acest cost este probabil să fie în plus față de școlarizare dumneavoastră. Cercetare temeinic programul ul pentru a afla toate costurile implicate.

Absolvenții cu un EMBA în tehnologie poate fi capabil să-și intensifice în roluri mai mari de conducere în organizațiile lor. Ei se pot afla calificat pentru a deveni manageri IT, manageri de proiect, noi sau manageri pe design și dezvoltare de produs. Contabilitate, resurse umane si marketing, de asemenea, sunt posibile domenii de angajare pentru astfel de absolvenți.

Pentru a aplica, viitorii studenti pot completa, de obicei, o cerere on-line.Anumite cerințe poate fi necesar să fie îndeplinite, cum ar fi de cinci ani de experiență de lucru, împreună cu scrisori de recomandare și un interviu. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Swiss School of Business and Management
Geneva, Elveţia +1 Mai mult

Acest MBA se concentrează pe 3 domenii cheie care se ocupă de aspecte executive: lider inovare perturbatoare, leadershipul executiv, tehnologie și oameni. Programul nostru exe ... +

Acest MBA se concentrează pe 3 domenii cheie care se ocupă de aspecte executive: lider inovare perturbatoare, leadershipul executiv, tehnologie și oameni. Programul nostru executiv MBA (EMBA) este conceput pentru a educa experți în activitate, manageri, antreprenori și alți lideri de afaceri și să le ofere cele mai noi cunoștințe la nivel de conducere executivă. Vă veți bucura de formare de top în managementul administrației de afaceri. -
EMBA
Normă întreagă
12 - 16 luni
Engleză
Sept 2021
Campus