$close

Filtre

Vezi rezultatele

Programe de MBA Executiv de Top în Statele Unite ale Istambul Turcia 2022

Istanbul este o alegere de top pentru multe persoane care doresc un program de EMBA. Istanbul are o piaţă în creştere rapidă în curs de dezvoltare în cazul în care influenţele europene şi asiatice sunt predominante si unic infuzat la cursuri. Aceasta este o zonă de afaceri pentru inovare şi creativitate, cu multiple oportunităţi de avansare în carieră pe pieţele europene, asiatic… Citeste mai mult

Istanbul este o alegere de top pentru multe persoane care doresc un program de EMBA. Istanbul are o piaţă în creştere rapidă în curs de dezvoltare în cazul în care influenţele europene şi asiatice sunt predominante si unic infuzat la cursuri. Aceasta este o zonă de afaceri pentru inovare şi creativitate, cu multiple oportunităţi de avansare în carieră pe pieţele europene, asiatice şi emergente. Un EMBA de la Istanbul include metodologii unice si interactive de învăţare, cu specializări faţă de profesioniştii care lucrează în căutarea conducerea executivă şi poziţiile superioare de management.

Programe de EMBA permite profesionisti cu experienta oportunitatea de a avansa în carieră, cu un program de master profesionist. O gamă de abilităţi sunt obţinute, deoarece experienţa profesională este combinat cu cursuri, oferind posibilitatea de aplicare a conceptelor academice. Ca şi alte programe de EMBA, un EMBA de la Istanbul include experienţa generală profesională a participanţilor.O echipa de abordare este utilizat, pentru a permite schimbul de perspective multiple. EMBA în programele de la Istanbul prezintă un nivel sofisticat de cunoştinţe cu privire la teme de management contemporane. EMBA în programele de la Istanbul, de asemenea, implică o înţelegere de gândire strategică şi de planificare, precum şi cunoştinţele necesare pentru a construi conducere eficientă şi abilităţile de management.

Puteţi afla mai multe despre un EMBA de la Istanbul de către programele de navigare de mai jos. Luaţi următorul pas spre obiectivele dvs. de azi!

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Turcia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
41 North Business School
Istambul, Turcia

Grenoble Ecole de Management (GEM), oferă un Part-time Executive MBA în Istanbul, Turcia, în parteneriat cu 41 North Business School .

Grenoble Ecole de Management (GEM), oferă un Part-time Executive MBA în Istanbul, Turcia, în parteneriat cu 41 North Business School . -
EMBA
Frecvență redusă
19 - 24 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online